RASIM LJAJIĆ NA DRUŽENJU S PENZIONERIMA U UMČARIMA: SDPS za adekvatno druženje starijih (FOTO)
Rasim Ljajić družio se s penzionerima iz Umčara, Foto: Beta

beogradski izbori 2018.

RASIM LJAJIĆ NA DRUŽENJU S PENZIONERIMA U UMČARIMA: SDPS za adekvatno druženje starijih (FOTO)

Na predlog Ljajića dogovorena je i zajednička akcija uređenja prirode koju će aktivisti SDP Srbije i penzioneri iz Umčara sprovesti posle izbora

Objavljeno:

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić danas je zajedno sa stranačkim aktivistima posetio Penzionerski klub u Umčarima, gde ga je dočekalo više od 50 penzionera. Predsednik opštinskog odbora SDPS Grocka Marko Ninković rekao je da ta poseta ministra i članova SDPS-a pokazuje da brinu o starim licima i dolaze na mesta, na koja je kako je dodao "do sada retko ko zalazio". "Tokom današnje ali i prethodnih poseta penzionerima, zaključili smo da im najviše nedostaje adekvatan prostor i adekvatno druženje", istakao je Ninković.

Rasim Ljajić družio se s penzionerima iz Umčara
Rasim Ljajić družio se s penzionerima iz Umčara foto: Beta

On je kazao da se i vlasnici domova i klubova "trude da udovolje penzionerima kako ne bi bili usamljeni" i da bi bilo dobro da i lokalne samouprave u narednom periodu obrate pažnju i malo više im izađu u susret, i da finansijski pomognu te klubove jer su stariji veoma bitni. Kako je dodao, cilj kampanje, a i želja SDPS je da i u narednom periodu posle izbora nastavi sa tim aktivnostima i da nastavi da pruža pažnju ljudima, jer kako je istakao to govori i njihov slogan "Ljudi su preči od velikih reči". Udruženje penzionera Umčara je veoma aktivno, pored druženja, izleta i zabava, oni organizuju i akcije čišćenja i uredjenja životne sredine u svom i okolnim selima.

Rasim Ljajić družio se s penzionerima iz Umčara
Rasim Ljajić družio se s penzionerima iz Umčara foto: Beta

Na predlog Ljajića dogovorena je i zajednička akcija uređenja prirode koju će aktivisti SDP Srbije i penzioneri iz Umčara sprovesti posle izbora. Penzioneri iz Umčara pohvalili su se Ljajiću svojom muzej sobom u etno stilu, isečcima iz novina u kojima se u poslednjih 50 godina spominje njihovo selo, kao i bibliotekom koju su danas obogatili knjigama dobijenim od SDP Srbije.

BONUS VIDEO:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.