Vesić na Labudovom brdu najavio nove projekte
Goran Vesić, gradski menadžer, Foto: Fonet

izbori

Vesić na Labudovom brdu najavio nove projekte

Ne postoji deo grada u koji u poslednje četiri godine nije ulagano

Objavljeno:

Kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučič - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić razgovarao je danas sa stanovnicima rakovičkog naselja Labudovo brdo o realizovanim i budućim projektima i najavio da će kod Doma zdravlja biti otvorena predškolska ustanova, te da će prostorije nekadašenjeg Doma zdravlja biti adaptirane u Centar za socijalni rad.

"Ovo je jedan od delova grada gde smo neke stvari uradili i gde zaista možemo da kažemo da su se stvari promenile na bolje", rekao je Vesić i naveo da je otvoren novi Dom zdravlja, uradjena dva parkića, uvedena autobuska linija 502, postavljene rampe za invalide...

Kako je najavio, plan je da se kod Doma zdravlja otvori predškolska ustanova. "To nam je obaveza i to ćemo uraditi u narednom periodu, a prostor gde je nekada bio Dom zdravlja, koji je sada zapušten, ćemo adaptirati i tu će biti prostorije Centra za socijalni rad", naveo je Vesić.

Ne postoji deo grada u koji u poslednje četiri godine nije ulagano, rekao je i podsetio da je politika sadašnje gradske vlasti da se razvijaju svi delovi Beograda.

S tim u vezi on je naglasio da je Grad Beograd u prethodne četiri godine u razvoj prigradskih opština uložio 350 miliona evra što je više nego u periodu od 2008. do 2012. godine kada je za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra.

"Svi delovi Beograda treba da se razvijaju i u svim delovima mora da postoji isti komfor života a to, osim vodovoda, kanalizacije, puta i javnog prevoza, podrazumeva da sugradjani imaju i Dom zdravlja, vrtić,školu, igralište...Naša politika je da rešavamo probleme ljudi.

Znam da ovde postoji desetine drugih problema, neki su rešivi lakše, neki teže, ali kao što vidite mi dolazimo, pričamo sa ljudima, znamo probleme koji postoje i imamo plan kako da ih rešimo", rekao je Vesić.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.