Zeleni Srbije podržali SPS-JS i Antića za gradonačelnika
Ivan Karić, Foto: Beta

izbori u beogradu

Zeleni Srbije podržali SPS-JS i Antića za gradonačelnika

Predsednik ove stranke, koji je i državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, naveo je da su Zeleni Srbije "autentična zelena partija i jedina partija koja svojim dugogodišnjim aktivizmom promoviše ekološku ekonomiju, Zeleni Beograd i zdravu Srbiju".

Objavljeno: 22:02h

Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić podržao je danas listu broj 3. "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije,Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija i Aleksandra Antića kao kandidata za gradonačelnika, saopštili su danas Zeleni Srbije.

Karić je pozvao članove, glasače i simpatizere Zelenih Srbije da na gradskim izborima "ne rasipaju svoj glas ka izmišljenim zelenim opcijama, nego da zaokruže broj 3 i podršku daju Aleksandru Antiću i SPS, kao dugogodišnjim i pouzdanim partnerima".

Karić, koji je i državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, naveo je da su Zeleni Srbije "autentična zelena partija i jedina partija koja svojim dugogodišnjim aktivizmom promoviše ekološku ekonomiju, Zeleni Beograd i zdravu Srbiju".

- Povod za ovaj poziv jeste jasna i hrabra politika koju Ivica Dačić SPS i Zeleni promovišu poslednje dve godine, a koja je posebno oličena u sistemu zaštite životne sredine koji je postavljen u gradu Beogradu, što je učinio današnji ministar Goran Trivan - dodao je Karić.

Kako kaže, "jasna odrednica" Aleksandra Antića u nastupima da Beograd mora biti zeleni grad predstavlja razloge na osnovu kojih treba zaokružiti listu SPS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.