ANTIĆ NA PREDIZBORNIOJ KONVENCIJI: Beograd je naš centar sveta
Aleksandar Antić je kandidat SPS za gradonačelnika Beograda, Foto: Promo

izbori u beogradu

ANTIĆ NA PREDIZBORNIOJ KONVENCIJI: Beograd je naš centar sveta

Antić je istakao da razvoj Beograda mora da se nastavi kroz ulaganja u velike infrastrukturne projekte, da se iskorsti potencijal dve reke, Savski amfiteatar, kao i sve velike projekte koji će povezati grad sa evropskim koridorima

Objavljeno: 13:45h

U prepunoj sali Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ , na Zvezdari, lideri koalicije, Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste SPS – JS, poslali su jasne poruke građanima Beograda.

- Naša koalicija poštuje vrednosti koje smo nasledili od naših roditelja, tradiciju, poštenje, velike uspehe graditelja i radnika koji su stvarali Beograd i ostavili velika dela iza sebe. Imamo čime da se ponosimo i zato želimo da nastavimo vreme progresa, da i mi doprinesemo razvoju Beograda za njegovu budućnost i budućnost naše dece- rekao je Aleksandar Antić i dodao:

- Hoću i da pohvalim sve one ljude iz naše koalicije koji su u novom vremenu u periodu u kome smo i mi nosili odgovornost razvoja Grada, dali svoj doprinos i učestovali u stvaranju današnjeg izgleda Beograda kao svetske metropole, i na to smo ponosni - dodao je Antić.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić foto: Promo

Takođe, Antić je istakao da razvoj Beograda mora da se nastavi kroz ulaganja u velike infrastrukturne projekte, da se iskorsti potencijal dve reke, Savski amfiteatar, kao i sve velike projekte koji će povezati grad sa evropskim koridorima. Ali sa druge strane, kako je naglasio, „mora da se dovede vodovodna i kanalizaciona mreža i asfalt do svake kuće u Beogradu, to je naša obaveza koju u predstojećem mandatu moramo da ispunimo“.

- Izgradićemo i nove industrijske zone i dovesti investitore koji će ulagati u nove tehnologije kako bi mlade i obrazovane ljude zadržali u Beogradu. Ovo će biti zeleni grad i na tome ću insistirati, jer je moj prioritet da našoj deci ostavimo zdrav vazduh, vodu i zemljište za budućnost. To je naša obaveza i dužnost. Zato je projekat izgradnje sistema za prečišćavanje otpadnih voda jedan od naših prioriteta - naglasio je Antić.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić foto: Promo

- Sport i kultura moraju biti dostupni svima, to ne sme biti privilegija bogatih. Moramo da gradimo društvo koje će omogućiti približno iste uslove razvoja mladog čoveka svima, bez obzira na materijalni status. Moramo učiniti sve da sport i kulturu približimo najširim slojevima stanovništva, i tako utičemo na svest ljudi i na vaspitanje mladih -rekao je Antić.

- Lično ću se zalagati da se izdvajaju veća sredstva za sve oblasti socijalnog staranja i pomoći. Kada sam došao na mesto ministra energetike, u Srbiji ni jedno domaćinstvo nije imalo pravona besplatne kilovate električne energije po osnovu socijalne brige ili socijalnog statusa. Danas 73 hiljade porodica koje imaju najniža primanja imaju besplatne kilovate struje i gas -ukazao je Antić.

Konvencija
Konvencija foto: Promo

- Beograd je naš centar sveta jer smo mi posvećeni ideji da radimo za opšte dobro Beograda za našu bolju budućnost i da budemo ponosni na Beograd. Lista na čijem sam čelu je istinski najbolji tim sa eminentnim stručnjacima, sa judima koji su dostojni poštovanja svako u svojoj oblasti, sa divnim damama koje će ponosno zastupati interese žena u budućoj Skupštini Beograda i sa energičnim mladim ljudima koji će menjati Beograd na ponos svih nas. Zato sam uveren u pobedu i veliki uspeh naše liste.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.