Zavetnici: Nije govor mržnje, samo nećemo finansirati
Milica Zavetnica u akciji, Foto: Facebook printscreen

odgovor

Zavetnici: Nije govor mržnje, samo nećemo finansirati

"Mi ćemo se njima suprotstaviti legalističkim putem, usvajanjem zakonskih okvira prema kojima će se sve NVO koje se finansiraju iz inostranstva, a mešaju u unutrašnja politička pitanja Srbije tretirati kao strani agenti - istakla je Đurđevićeva

Objavljeno:

Prva na listi Beograd ima snage - Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski odbacila je danas optužbe za govor mržnje, koje su im uputile pojedine nevladine organizacije i stranke koje im pružaju političku podršku, LDP i Pokret Saše Jankovića.

Nije govor mržnje to što kažemo da ćemo, ako dobijemo poverenje građana, "zaustaviti finansiranje antiustavnih NVO iz gradskog budžeta - kaže ona.

Đurđevićeva, kako je navedeno u saopštenju, smatra da njima najviše smeta to što su Zavetnici u više navrata ponovili da će građanima Beograda vratiti imovinu koju su ove NVO "uzurpirale" za svoje aktivnosti "protiv interesa građana Srbije, srpskog naroda i države".

- Mi ćemo se njima suprotstaviti legalističkim putem, usvajanjem zakonskih okvira prema kojima će se sve NVO koje se finansiraju iz inostranstva, a mešaju u unutrašnja politička pitanja Srbije tretirati kao strani agenti - istakla je Đurđevićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.