ANTIĆ U OBILASKU OBRENOVCA I OKOLINE: Mnogo više novca mora da se vrati u ovaj kraj!
Aleksandar Antić je obišao selo Zabrežje u opštini Obrenovac, Foto: Marina Lopičić

Izbori u Beogradu 2018.

ANTIĆ U OBILASKU OBRENOVCA I OKOLINE: Mnogo više novca mora da se vrati u ovaj kraj!

Antić je kazao da su do sada uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i zaštitu vazduha i zemljišta od zagađenja iz Termoelektrane

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Socijalističke partije Srbije - Jedinstvene Srbije (SPS-JS) Aleksandar Antić izjavio je u Obrenovcu da će u narednom periodu veću pažnju posvetiti uređenju te opštine i dodao da se "šansa razvoja ne sme ispustiti". - Ovde gde se stvara polovina srpske električne energije, ovde gde se trudom rudara i radnika u Termoelektrani proizvodi struja za Srbiju, mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj i kroz ekološke projekte koji čuvaju zdravlje Obrenovčana, ali i kroz izgradnju konkretne infrastrukture koja će učiniti život građana boljim - izjavio je Antić govoreći žiteljima sela Zabrežje u Obrenovcu o razvoju čitavog kraja, navodi se u saopštenju SPS.

Aleksandar Antić je poručio da se mora obratiti pažnja na zdravlje Obrenovčana
Aleksandar Antić je poručio da se mora obratiti pažnja na zdravlje Obrenovčanafoto: Beta/Branislav Božić

Antić je kazao da su do sada uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i zaštitu vazduha i zemljišta od zagađenja iz Termoelektrane i ocenio da se tu poboljšanja već vide. - Ja vam obećavam da ćemo u narednom periodu daleko veću pažnju posvetiti uređenju ove opštine i više energije usmeriti u izgradnju boljeg života Obrenovčana i svih okolnih sela. Ono što moramo više da uradimo, jeste da stvorimo uslove za nova radna mesta u Obrenovcu. Imamo veliku šansu da ovo priobalje Save stavimo u funkciju razvoja, da izgradimo industrijsku zonu koja će privući brojne investitore, a time i da otvorimo veliki broj novih radnih mesta. Tu šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti - rekao je kadidat za gradonačelnika liste SPS - JS na tribini u selu Zabrežje u Obrenovcu.

Dragan Marković Palma je bio u društvu Aleksandra Antića
Dragan Marković Palma je bio u društvu Aleksandra Antićafoto: Fonet

Tribini u Obrenovcu je prisustvovao i predsednik JS Dragan Marković Palma koji je rekao da građani treba da glasaju za dela, za one programe koji su, kako je kazao, već ostvareni u opštinama gde je ova koalicija na vlasti ili gde odlučujuće utiče na život građana. Kako je naveo Marković, politika njihove koalicije je usmerena na borbu protiv bele kuge.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.