Vujović: Optužbe na moj račun pisane Đilasovom rukom
Irena Vujović, Foto: Fonet

PROZIVKE NA TVITERU

Vujović: Optužbe na moj račun pisane Đilasovom rukom

Na Tviteru se pojavila privatna fotografija predsednice opštine Savski venac, uz uvredljive komentare, poput: "dobro se naplatila od kad je funkcioner SNS"

Objavljeno: 17:07h

Predsednica opštine Savski venac, Irena Vujović, jedna od prvih na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", našla se na meti negativne kampanje pojedinih aktivnih "tviteraša", među kojima su Beba Balašević, Željko Veselinović i Jelena Maćić, ali Vujović ističe da je to "Đilasov rukopis".

Naime, na njihovim tviter nalozima pojavila se privatna fotografija predsednice opštine Savski venac, uz uvredljive komentare, poput: "dobro se naplatila od kad je funkcioner SNS".

Beba Balašević "ne može da veruje" da će, kako je napisala, "dotična" biti gradonačelnica glavnog grada u Evropi u 21. veku, a ima i tvitova u kojima se tvrdi da je Vujović zaradila oko četri miliona evra od dolaska na funkciju. Vidi se da su te optužbe pisane rukom Dragana Đilasa, uverena je Vujović.

- Posle monstruoznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, najprizemnije optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa - istakla je ona u izjavi za javnost.

Đilasu, kaže, očigledno nije strano da građanima predlaže da umesto olovke na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene.

- Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd , jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim pravilima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas - ukazala je Vujović i dodala:

- Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje. Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Djilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom.

Bonus video Anita Mitić, Espreso tviter

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.