O PRIORITETIMA! Antić i Marković sa građanima Železnika!
Antić i Marković danas sa građanima Železnika, Foto: Beta

NOVA RADNA MESTA

O PRIORITETIMA! Antić i Marković sa građanima Železnika!

Prioritet im je, kazali su, i socijalna briga o ugroženim kategorijama stanovništva, o ranjivim grupama

Objavljeno:

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, obratili su se građanima Železnika, gde su poručili da će im zadatak bidi da industrijalizuju to beogradsko naselje.

Naš zadatak je da zaposlimo ljude, da industrijalizujemo Železnik i da omogućimo ljudima da opet dobro žive od svog rada. Zato ću ja kao gradonačelnik stalno da radim na tome i da dovodim investitore, da otvaramo fabrike i nova radna mesta za sve Beograđane, rekao je Aleksandar Antić.

Prioritet im je, kazali su, i socijalna briga o ugroženim kategorijama stanovništva, o ranjivim grupama.

"Naša briga je i pravedna raspodela pomochi i popusta onima kojima je ta vrsta podrške zaista neophodna i tu moramo biti selektivni, upravo da bi ostvarili cilj. Ne treba popust za roditelje koji svoju decu dovoze u vrtić i školu preskupim automobilima, ali zato treba onima koji su nezaposleni i koji trpe stanje socijalne potrebe. Za njih će vrtići biti besplatni, kao i bar jedan obrok za decu u školi. To je naša obaveza i mi ćemo je ispuniti, istakao je Antić.

Dragan Marković Palma je rekao da ta koalicija štedi novac građana, te da im je ideja da predlože smanjenje troškova za funkcionere i odbornike a da sva ta sredstva usmere za potrebe građana.

Marković je dodao da koalicija SPS - JS treba daleko veću podršku građana na ovim izborima jer mda bi mogli da ostvarimo što smo obećali nama treba ne 11 posto, nama treba 20 posto glasova da bi Beogradjani dobili sve što im nedostaje, ne samo ovde u Železniku, već u svim delovima Beograda?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.