"Šta radite bre" održali izložbu na Slaviji, a pred sudom protest (FOTO)
Slavija kao simbol bahatosti, Foto: bastać

izbori u beogradu

"Šta radite bre" održali izložbu na Slaviji, a pred sudom protest (FOTO)

Na Slaviji su napravili fontanu koja peva umesto da reše saobraćajne probleme i pešačke prelaze, zbog kojih svaakodnevno imamo saobraćajni haos - rekao je Marko Bastać.

Objavljeno:

Grupa građana "Šta radite breMarko Bastać" organizovala je danas na Slaviji izložbu fotografija Beograda, na kojima se vide posledice neodgovornog i bahatog ponašanja aktuelne gradske vlasti.

Akcija Šta radite bre
Akcija Šta radite bre foto: bastać

- Slavija je jedan od simbola Beograda. Siniša i Goran te simbole uništavaju, a kao zamenu nam nude besmislene i preskupe projekte. Na Slaviji su napravili fontanu koja peva umesto da reše saobraćajne probleme i pešačke prelaze, zbog kojih svaakodnevno imamo saobraćajni haos. Ovo je posledica ignorisanja struke i još jednog aranžmana koji puni njihove džepove. Muđutim tu nije kraj. Dvojac Mali i Vesić baš na ovom platou pokazuje svu svoju bahatost. Ovaj plato na kome su ploče već popucale treba da bude vidikovac za fontanu koja peva. Mi smo zato danas doneli fotografije Beograda koji oni pokušavaju da sakriju. Šta radite bre Siniša i Gorane? Vaše vreme je prošlo. Vreme je za promene. Vreme je za ljude kojima će interesi građana biti prioritet u radu. Vreme je za ljude koji će reč struke poštovati. Vreme je za ljude koji će pružiti građanima mogućnost da odlučuju. Vreme je za novo vreme. Vreme je za "šta radite bre" - rekao je Marko Bastać, noslilac na listi odbornika "Šta radite bre".

Podrška članovima pokreta Protiv diktature

foto: Šta radite bre

Predstavnici liste "Šta radite bre – Marko Bastać" za beogradske izbore održali su danas ispred Prekršajnog suda u Beogradu skup podrške članovima pokreta Protiv diktature. Oni su optuženi za navodno organizovanje protesta posle pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima prošle godine.

"Beograd nije slobodan grad. Najbolji dokaz za to su saslušanja koja se po političkoj direktivi sprovode u ovoj zgradi iza nas. Očito je da ova vlast pokušava na mala vrata da vrati verbalni delikt . Nemamo pravo da to ćutke posmatramo. Mi kandidati za odbornike sa liste "Šta radite bre - Marko Bastać" nećemo da ćutimo. Pravo da slobodno govorimo je osnovno ljudsko pravo, njega danas branimo tako što jasno kažemo da smo svi Uroš i Ljuba", rekao je Uroš Marković, kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre".

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Dušan Pavlović, Dosta je bilo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.