Pričaš o besplatnim vrtićima, a dok si bio na vlasti POTPISIVAO SI TAJNE UGOVORE: Radulović žestoko opleo po Đilasu
Saša Radulović isprozivao Đilasa na tribini, Foto: Fonet/Zoran Jevtić

prozivke

Pričaš o besplatnim vrtićima, a dok si bio na vlasti POTPISIVAO SI TAJNE UGOVORE: Radulović žestoko opleo po Đilasu

- Počeli su da pričaju i o besplatnim udžbenicima i vrtićima. Moje pitanje za njih je a što se nisu toga setili kada su bili na vlasti, izjavio je Radulović

Objavljeno:

Lider Dosta je bilo Saša Radulović se, govoreći na jednoj tribini, osvrnuo i na kandidata za gradonačelnika Dragana Đilasa.

- Počeli su da pričaju i o besplatnim udžbenicima i vrtićima. Moje pitanje za njih je a što se nisu toga setili kada su bili na vlasti - upitao je Radulović aludirajući na nekadašnjeg gradonačelnika, a sada kandidata na izborima u Beogradu Dragana Đilasa.

- Šta je sprečavalo Đilasa da uvede sve ove stvari kad je bio na vlasti. Za to vreme je potpisivao tajne ugovore, Bus Plus i sve te stvari i zbog toga mu ne verujemo - naveo je on i dodao da je čuo i da Demokratska stranka hoće da priča o potpunoj transparentnosti.

- To vam znači da se objave svi ugovori, da se za svaki dinar zna gde ke potrošen. A što to ne rade u opštinama u kojima su na vlasti. Kada pogledate te raznorazne koalicije imate u Šapcu, Paraćinu, Novi Beograd - tamo vam je Šapić, Stari Grad Bastaća - tamo je Bastać - poručio je lider "Dosta je bilo".

Bonus video:

OPSADNO STANJE U PODGORICI: Specijalci čuvaju američku ambasadu! PRVI SNIMCI diplomatskog predstavništva posle napada!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.