RADULOVIĆ ĆE DA TUŽI SUDIJE: Očigledno su odbili žalbu po nalogu SNS
Saša Radulović će tužiti sudije koje su odbile njegovu žalbu, Foto: Fonet

nezadovoljan

RADULOVIĆ ĆE DA TUŽI SUDIJE: Očigledno su odbili žalbu po nalogu SNS

Prijavu će podneti protiv sudija Gordane Džakule, Slađane Bojović i Radojke Marinković zbog skandaloznog rešenja koje su donele po očiglednom političkom nalogu SNS-a

Objavljeno:

Dosta je bilo saopštio je danas da je Upravni sud odbacio žalbu koju je Saša Radulović podneo protiv Gradske izborne komisije zbog proglašenja lažne izborne liste "Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka Radulović Milorad".

"Radulović zbog tog skandaloznog rešenja priprema krivičnu prijavu protiv članova veća. Prijavu će podneti protiv sudija Gordane Džakule, Slađane Bojović i Radojke Marinković zbog skandaloznog rešenja koje su donele po očiglednom političkom nalogu SNS-a. Podneće i zahtev Visokom savetu sudstva da preispita njihov rad i razreši ih sudijske funkcije, kao i zahtev Ustavnom sudu sa privremenom merom", navodi DJB. DJB navodi da se u obrazloženju datom u ponedeljak doslovce navodi "Odredbom Zakona o lokalnim izborima propisano je da svaki birač, kandidat za odbornika i predlagač kandidata ima pravo na zaštitu izbornog prava, po postupku utvrđenim tim zakonom".

"Imajući u vidu da je žalbu izjavio Saša Radulović iz Beograda, predsednik poslaničke grupe Dosta je bilo u Narodnoj skupštini, po oceni suda, žalilac nema legitimaciju za njeno podnošenje", navodi DJB.

Opšte poznata činjenica je da je Saša Radulović i birač i kandidat br. 25. na listi broj 7. "Dosta je bilo i Dveri Da ovi odu, a da se oni ne vrate", narodni poslanik i predsednik poslaničke grupe "Dosta je bilo", navodi DJB i dodaje da Saša Radulović nije podvojena ličnost. DJB navodi da je sve toliko apsurdno, da su članovi i simpatizeri DJB jednostavno ostali bez reči. "Jer: šta reći? Zamislite koliko je bilo važno Aleksandru Vučiću i SNS-u da prevare neke birače DJB sa svojom lažnom listom, da su prihvatili ovoliki blam. Kolika je cena obraza?", pita DJB.

Bonus video:

ANTIĆ (SPS) U VELIKOJ BRITANIJI: Beograd i London da sarađuju

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.