Dr Šešelj: Industrijska zona u Borči je razvojna šansa
Dr Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen/Pink

lider srs

Dr Šešelj: Industrijska zona u Borči je razvojna šansa

- To bi bila velika razvojna šansa za Borču. To je istovremeno velika šansa i za stanovnike Ovče, Padinske Skele i Krnjače - šansa da se lakše zaposle.

Objavljeno:

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su danas naselja na levoj obali Dunava. Okupljenim građanima Borče predstavili su planove koje radikali imaju za ovaj deo grada.

„Mi imamo novi plan za levu obalu Dunava. Ovaj kineski most je otvorio novu šansu da se velika industrijska zona tamo formira, a zatim i da se formira bescarinska zona. Kinezi već planiraju i u pregovorima su da prave luku,“ obratio se okupljenim građanima lider radikala dr Vojislav Šešelj. Radikali podržavaju formiranje te industrijske zone. Kad dođu na vlast zalagaće se na nivou gradske uprave za ostvarenje ove sjajne zamisli.

„To bi bila velika razvojna šansa za Borču. To je istovremeno velika šansa i za stanovnike Ovče, Padinske Skele i Krnjače – šansa da se lakše zaposle. To je razvojna šansa koju ne smemo propustiti,“ naglasio je dr Šešelj.

BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o ulasku Srbije u EU

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.