SNS: Đilasova briga za decu je skandalozna
SNS optužio Đilasa i njegove saradnike, Foto: Fonet

izbori u beogradu

SNS: Đilasova briga za decu je skandalozna

Kako kažu, Ðilasova i Šapićeva briga za decu se ogleda u otimanju Pionirskog grada i ličnom bogaćenju kroz rijaliti programe, dok su za decu iza sebe ostavili pacove.

Objavljeno:

Beogradski odbor SNS saopštio je da je lažna i licemerna briga za decu Dragana Ðilasa, ali i njegovih bliskih saradnika Šapića,Jankovića i Jeremića "u najmanju ruku skandalozna".

Kako kažu, Ðilasova i Šapićeva briga za decu se ogleda u otimanju Pionirskog grada i ličnom bogaćenju kroz rijaliti programe, dok su za decu iza sebe ostavili pacove.

- Koliko su brinuli o deci i socijalnim kategorijama najbolje govori činjenica da nisu bili prisutni na sednici Skupštine grada na kojoj se odlučivalo o ličnim pratiocima, a bili su odbornici i uzimali mesečnu naknadu od Beograđana za posao koji nisu radili - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Dodaju da je Ðilas imao priliku da završi započeti vrtić za decu sa posebnim potrebama u Denkovoj bašti, ali da "izgleda nije bilo dovoljno isplativo za njega lično da bi ga završio".

Navode da je zatečen izgrađeni, ali neotvoreni vrtić zbog nasleđenih imovinsko-pravnih pitanja.

- Uloženo je više od 20 miliona dinara Beograđana u izgradnju, opremu, nameštaj, ali bez ikakve upotrebne vrednosti. Takođe, po lokaciji vrtić nije ispunjavao nijedan kriterijum, niti je prilagođen deci sa posebnim potrebama, jer za Ðilasa su ova deca samo tema o kojoj je zgodno pričati pred kamerama, a kada su se one ugasile vrtić je ostao neotvoren, bez dece i više ga nije zanimao - kažu u SNS.

Dodaju da aktuelna vlast ne dozvoljava da bilo koja investicija propada, te da su rešili zatečene pravne probleme, a zajedničkom akcijom gradskih čelnika uređeno je dvorište vrtića, koji je otvoren u septembru i u njemu danas boravi oko 60 dece.

- Za lopovsko-tajkunsku koaliciju - Ðilas, Šapić, Janković i Jeremić bilo bi bolje da ne govori o socijalnoj zaštiti, budući da su trudnicama, porodiljama i deci ostali dužni 46 miliona evra- stoji u saopštenju.

Poručuju i da tim SNS brine odgovorno o Beogradu, a domaćinski se odnosi prema novcu građana, pa se zato e grade nove škole, vrtići, domovi zdravlja, ulaže i vraća novac gradu - "zato što volimo Beograd".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.