Radulović o Šapiću, krivičnim prijavama i TV duelu: Tužilaštvo ima sve dokaze, videćemo šta će uraditi
Radulović o Šapiću, krivičnim prijavama i TV duelu, Foto: Beta / Nenad Petrovic, Marina Lopičić

oštro

Radulović o Šapiću, krivičnim prijavama i TV duelu: Tužilaštvo ima sve dokaze, videćemo šta će uraditi


"Ne želim da diskutujem o tome, Tužilaštvo i policija imaju sve dokaze i videćemo šta će uraditi po tom pitanju", kazao je Radulović

Objavljeno: 16:56h

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da očekuje da će tužilaštvo reagovati na krivične prijave koje je podneo protiv kandidata za gradonačelnika i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

On je istakao da je lično podneo još jednu, posebnu krivičnu prijavu zato što ga je u nedelju uveče, kako navodi, "par siledžija sačekalo ispred ulaza" i "pokušalo da ga uplaše".

"Ne želim da diskutujem o tome, Tužilaštvo i policija imaju sve dokaze i videćemo šta će uraditi po tom pitanju", kazao je Radulović.

Na konferenciji za novinare u parlamentu Radulović je, odgovarajući na pitanje o prijavama koje je podneo protiv Šapića, rekao da D JB ne podnosi olako krivične prijave i da su oni, kako kaže, još od 2016. godine obaveštavali "šta radi Sapić na Novom Beogradu" "Govorili smo o tome kako izvlači novac preko svojih privatnih plivačkih klubova, kako je ceo bazen podredio sebi, kako izvlači novac preko besplatnih programa Mi očekujemo da će Tužilaštvo da reaguje, dali smo dokaze", rekao je Radulović.

Govoreći o TV duelu na Balkan info kanalu, na koji nije otišao, Radulović kaže da je insistirao da se on radi uživo, da je DJB ponudio opremu za to, jer u tom slučaju "ne može da se glumata", i optužio Šapića za performans.

Naime, Šapić je na tviteru retvitovao Balkan info, gde kažu da se na snimanju u zakazano vreme pojavio samo Šapić, te da ta emisija nikada nije išla uživo.

Šapić je, inače, na tviteru postavio sliku koja pokazuje da je on na taj duel došao i napisao: "Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve i po godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju odustanu".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.