Irena Vujović: Obnovljena sportska sala DKC Majdan
Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, Foto: Nebojša Mandić

i Majdan fitnes

Irena Vujović: Obnovljena sportska sala DKC Majdan

Ovu salu svakodnevno koristi mnogo ljudi, a ovde se održava i veliki broj besplatnih sportsko-rekreativnih programa koje organizujemo za naše najmlađe - škola košarke, fudbala, rukometa i ostalo, rekla je Vujović

Objavljeno:

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović obišla je danas rekonstruisanu sportsku salu Dečijeg kulturnog centra "Majdan" i istakla značaj sportskog duha i rekreacije za decu i odrasle.

Obnovu sale finansirala je opština Savski venac, a sportska sala sada ima novi hrastov parket, ofarbane tribine i rekvizite i dodatno grejanje, navela je Vujović i dodala da je ulaganje u obnovu sale u skladu sa kampanjom "Pronađi snagu i pokreni se".

"Sa ciljem podsticanja dece i mladih na bavljenje sportom, trudimo se da im za obezbedimo ssto bolje uslove. Ovu salu svakodnevno koristi mnogo ljudi, a ovde se održava i veliki broj besplatnih sportsko-rekreativnih programa koje organizujemo za naše najmlađe - škola košarke, fudbala, rukometa i ostalo", rekla je Vujović.

Danas su otvaranju renovirane sale proslavili mališani iz predškolske ustanove Savski venac, fudbaleri iz FK Graficcar, kao i osobe sa invaliditetom.

"Imajući u vidu da osobe sa invaliditetom svoja prava prvenstveno ostvaruju na lokalnom nivou, odnosno u sredini u kojoj žive, znamo da je neophodno da opština podstiče sve aktivnosti koje su u funckciji unapređenja njihovog položaja u društvu", rekla je Vujović.

Dodaje, da se za nekoliko dana otvara i "Majdan fitnes" gde će stanovnici opštine Savski venac imati besplatne termine.

Otvaranju obnovljenje sale prisustvovali su i fudbaler Nikola Lazetić i košarkaš Igor Rakočević koji su podržali mlade sportiste.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.