VUČIĆ: U kampanji sam po jedan sat vikendom, nije protiv Ustava
Ostaće na poziciji presednika Srpske napredne stranke verovatno još maksimum godinu dana, Foto: Beta/Miloš Miškov

predsednik Srbije u ćirilici

VUČIĆ: U kampanji sam po jedan sat vikendom, nije protiv Ustava

- Što se tiče mog učešća na tim skupovima, svaki je bio vikendom - rekao je Vučić

Objavljeno: 09:52h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da njegovo učešće u kampanji na beogradskim izborima nije u suprotnosti sa Ustavom, te da mu to što sve građane tretira na jednak način ne daje za pravo da se ne bavi politikom uopšte.

Objasnio je da je u prethodnih sedam dana imao jedan skup u Ripnju, a od početka kampanje ukupno četiri skupa, na kojima je učestvovao i da su svi bili vikendom i svega jedan sat.

- Što se tiče mog učešća na tim skupovima, svaki je bio vikendom - rekao je Vučić i dodao da je na njima mogao da učestvuje i u jednom danu, a da sve ostalo vreme obavlja posao predsednika Republike.

- Borim se za našu zemlju na svakom mestu, tamo gde je mnogo teško i tamo gde su neki znali samo da kmeče i plaču - naglasio je.

Kako je naveo, ostaće na poziciji presednika Srpske napredne stranke verovatno još maksimum godinu dana, do sledećeg Kongresa.

- Za to vreme biću uvek spreman da prihvatim udarce i odgovorim političkim protivnicima na neistine, laži i sve drugo - rekao je predsednik Srbije u gostovanju na TV Hepi dodavši da će to biti minimum vremena koje tome posvećuje.

Prema njegovim rečima, ljudi sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" nisu izmišljeni lekari i glumci već "pravi" sportisti, lekari, radnici iz kulture i profesori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.