Radojičić: Mnogo toga urađeno, a slede sjajni projekti
Zoran Radojičić je prvi na listi SNS, Foto: Beta

predstavljanje sns na rts

Radojičić: Mnogo toga urađeno, a slede sjajni projekti

Kako je rekao, izgradnjom Tiršove 2 deca će dobiti uslove za lečenje kakve zaslužuju, a mladi lekari uslove da ostanu i bave se medicinom i razvijaju na pravi način

Objavljeno: 01:24h

Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" večeras je u terminu na RTS, predviđenom za predstavljanje lista koje učestvuju na izborima za Skupštinu Beograda predstavila ključne tačke programa i plana za razvoj Beograda koje su izneli prvi na listi dr Zoran Radojičić i kandidatkinje za odbornice Aja Jung i Irena Vujović.

Radojičić je istakao da je u poslednje 4 godine od kada gradsku upravu vodi SNS mnogo toga urađeno, ali da slede veliki projekti kao ssto je izgradnja metroa od 2020. godine, novi tuneli, mostovi, izgradnja vodovoda i kanalizacije u svim delovima grada, a apostrofirao je i izgradnju Tiršove 2...

- Imamo sjajne projekte - podvukao je Radojičić i naveo da Beograđani decenijama čekaju metro, a sada je tu i plan i obezbeđen novac i izgradnja će početi 2020. godine.

Kako je rekao, izgradnjom Tiršove 2 deca će dobiti uslove za lečenje kakve zaslužuju, a mladi lekari uslove da ostanu i bave se medicinom i razvijaju na pravi način.

On je naglasio i da će se raditi na tome da kvalitet života u svakom delu grada bude kao onaj u centru i pozvao sugrađane da glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" jer svi zajedno vole Beograd.

Irena Vujović je rekla je da je Srpska napredna stranka dokazala koliko joj je stalo do razvoja Beograda i boljeg života svakog Beograđanina.

Istakla je da je jedan od prioriteta SNS, pred kojom, kako kaže, pre četiri godine nije bio nimalo lak zadatak, ravnomeran razvoj svih opština i bolji život Beograđana.

- U prilog tome govore i stotine kilometara rekonstruisane vodovodne i kanalizacione mreže, izgrađeni putevi, rekonstrukcija javnih saobraćajnica, izgrađene škole, domovi zdravlja, rekonstruisani trgovi i dečja igrališta... - navela je.

Ona je naglasila da je SNS uspela da ostvari višedecenijski san svih Beograđana - projekat Beograd na vodi, čijeg razvoja su građani svedoci svakodnevno.

- I to upravo zahvaljujući viziji predsednika Aleksandra Vučića - istakla je Vujović.

Dodala je da je Beograd danas evropska metropola koja, kako kaže, privlači sve veću pažnju stranih turista, te da je i siguran grad za strane investitore, što dokazuju fabrike u Lazarevcu i Obrenovcu, hotel Hilton i Ikea.

- To nam je sve omogućilo i 20.000 novih radnih mesta u protekle 4 godine - rekla je Vujović i dodala da se SNS neće na tome zaustaviti.

U protekle četiri godine mnogo je urađeno u Beogradu, posebno u kulturi, zbog čega se, naglasila je Aja Jung, i našla na listi SNS.

Jung je kao jedan od velikih realizovanih projekata u kulturi navela otvaranje Muzeja savremene umetnosti nakon 10 godina i dodala da se očekuje i otvaranje Narodnog muzeja za nekoliko meseci, početak izgradnje nove zgrade Filharmonije i završetak rekonstrukcije pozorišta ''Boško Buha''.

- Insistiraćemo na kulturnom sadržaju i borićemo se za publiku i talenat svakog mladog umetnika. Pretvorićemo Beograd u pravu evropsku prestonicu - poručila je Jung.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.