Ljajić (SDPS): Ukoliko pobedimo na izborima prioritet će biti briga o starima
Ljajić: Briga o starima je na prvom mestu, Foto: Printscreen

Beogradski izbori 2018.

Ljajić (SDPS): Ukoliko pobedimo na izborima prioritet će biti briga o starima

Kazao je da nije dovoljno da se samo organizuju izleti i ekskurzije i to obično tokom predizbornih kampanja, već da to mora da bude svakodnevna aktivnost

Objavljeno:

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i kandidat za odbornika SDP Srbije na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Rasim Ljajić izjavio je danas da će se ako bude izabran u vlast u Beogradu, baviti jačanjem socijalnih usluga za starije građane.

SDP Srbije navodi da je Ljajić to najavio tokom posete Klubu penzionera u Velikom Mokrom Lugu.

- Dok sam bio ministar rada i socijalne politike, manje-više sam obilazio ovakve ustanove, udruženja i klubove penzionera. Kao jedan bolji deo sećanja na taj period ostalo mi je upravo druženje s ljudima treće životne dobi - s penzionerima. Hteo bih i da po završetku izbora nastavimo sa aktivnostima koje smo započeli u ovoj kampanji - rekao je Ljajić. - Mislim da je najmanje što možemo da učinimo da obezbedimo bar osnovni prostor za funkcionisanje penzionerskih klubova. Verujem da svaka opština na teritoriji grada Beograda može taj minimum da učini - da obezbedi mesto za okupljanja penzionera, a oni će ga obogatiti različitim sadržajima - rekao je Ljajić. Kazao je da nije dovoljno da se samo organizuju izleti i ekskurzije i to obično tokom predizbornih kampanja, već da to mora da bude svakodnevna aktivnost.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.