HADŽISALIHOVIĆ: Da iz Beograda proteramo agresiju i nepravdu
Beograd mora da bude grad u kome se kriminalci i tajkuni plaše vlasti. Mnogi su obećavali da će to promeniti, niko ništa uradio nije., Foto: Promo

izbori

HADŽISALIHOVIĆ: Da iz Beograda proteramo agresiju i nepravdu

Mnogi su obećavali da će to promeniti, niko ništa uradio nije

Objavljeno:

Beograd je grad obespravljenih ljudi. Svi koji su nekada imali neki problem zarobljeni su u beskrajnim birokratskim lavirintima nepravde.

Njih je kreirala politička elita i na njima gradi sistem koji štiti interese krupnog kapitala i kvazielite.

Ovo je danas novinarima izjavio Jasminko Hadžisalihović, predsednik udruženja "Tolerancija Srbije" i kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre – Marko Bastać".

"Došli smo u situaciju da se izabrani predstavnici građana plaše reakcija moćnika. To moramo da promenimo. Beograd mora da bude grad u kome se kriminalci i tajkuni plaše vlasti.

Mnogi su obećavali da će to promeniti, niko ništa uradio . Mi imamo rešenje

Rešenje je gradska advokatska kancelarija koja besplatno zastupa građane u sporovima, posebno ako je druga strana neka državna i/ili gradska institucija. Besplatni pravni saveti za sve građane koji ne mogu da plate advokata će takođe biti deo posla Gradske advokatske kancelarije.

Pravda za sve, a ne samo za povlaštene će biti motiv rada svih zaposlenih u njoj, a cilj je da iz Beograda proteramo nasilje, agresiju i nepravdu. Gradska advokatska kancelarija je oruđe za realizaciju tog cilja", rekao je Hadžisalihović.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.