NOVI SUKOB OPOZICIJE: Radulović optužio Šapića da radi za SNS, Šapić mu oštro odgovorio
Rat između Šapića i Radulovića se nastavlja, Foto: Beta, Fonet

rat ne prestaje

NOVI SUKOB OPOZICIJE: Radulović optužio Šapića da radi za SNS, Šapić mu oštro odgovorio

Radulović traži odgovore na "teška pitanja koja Šapić izbegava"

Objavljeno:

U jeku predizborne kampanje, svađe, prepirke i podmetanja ne prestaju, i to uglavnom između opozicionih stranaka. Tako su se na Tviteru sukobili lider Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Radulović traži odgovore na, kako kaže, "teška pitanja koja Šapić izbegava".

- Zašto je postavio Šešeljevog sina za većnika - zašto je pretvorio zgradu opštine u hram sebi - zašto zloupotrebljava javne resurse i izvlači novac za sebe - zašto je plagirao doktorat i zašto ga nijedan medij ne pita nijedno od ovih pitanja - napisao je na Tviteru Radulović.

Na ove optužbe i traženje odgovora, Šapić kaže da nije bio u toku.

- Nisam bio u toku, ali kad sam moje zvao, rekli mi da ne znaju ko je taj drugi Radulović, da je stvar procene za listu, ali da posle svega što DJB i Radulović rade, zovu nas lopovima i prete hapšenjem, ne očekuju valjda još i da branimo interese DJB-a. Još nismo postali mazohisti - napisao je Šapić.

- Ako se zamerite doktoru Šapiću, pitate ga teška pitanja na koja nema odgovor, on će podržati i nezakonite stvari protiv vas. I u čemu je onda razlika između samovolje SNS-a i samovolje ove kvaziopozicije - pita se Radulović na Tviteru.

A onda je Radulović postavio video iz opštine Novi Beograd u kojem se vide plakati sa likom Aleksandra Šapića, i konstatovao da opština liči na hram Aleksandru Šapiću.

Međutim, Radulović se na ovome nije zaustavio.

Bonus video:

Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.