ŠTA RADITE BRE: Hitno rešavanje problema s parkingom kod Kliničkog centra
Rešavanje parking mesta kod Kliničkog centra, Foto: Promo

svaka čast

ŠTA RADITE BRE: Hitno rešavanje problema s parkingom kod Kliničkog centra

Svi koji su makar jednom imali potrebu da kolima stignu do KCS-a znaju koliko je teško, a nekada i nemoguće naći parking.

Objavljeno:

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” upozorava na neophodnost hitnog rešavanja problema sa parkingom u zoni Kliničkog centra Srbije.

Manjak mesta za automobile i svakodnevna gužva koja se u okolini ove zdravstvene ustanove u samom centru Beograda stvara tema je kojom se nijedna dosadašnja gradska vlast nije bavila, a tiče se velikog broja građana.

“Svi koji su makar jednom imali potrebu da kolima stignu do KCS-a znaju koliko je teško, a nekada i nemoguće naći parking.

Nisu retke situacije kada i bolnička kola zbog zakrčenosti saobraćaja ostaju zaglavljena u kolonama.

Ovaj problem dalje se odražava na kolaps u svim okolnim ulicama, od Kneza Miloša pa do Slavije.

Nijedna vlast do sada nije ni pokušala nešto konkretno da uradi po ovom pitanju.

A podaci o broju zaposlenih i broju pacijenata koji svakodnevno dolaze su dostupni i nije teško napraviti plan koji bi stanje popravio.

Klinički centar Srbije najveća je zdravstvena ustanova u jugoistočnoj Evropi, otvoren je 24 sata dnevno i svakog dana primi hiljade ljudi.

U cilju najhitnijeg rešavanja saobraćajnog kolapsa koji otežava rad svim zaposlenim u KCS i ugrožava zdravlje pacijenata, mi bi sa pozicije gradske vlasti uveli garaže na sprat, koje će smanjiti pritisak na ove ulice.

Takođe, osposobićemo parking ispod Mostarske petlje i obezbedićemo “šatl prevoz”zaposlenim zdravstvenim radnicima i pacijentima”, rekao je Branislav Vuković, kandidat za odbornika na listi "Šta radite bre – Marko Bastać".

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.