NOPO HIT NA IZBORIMA: Lista salivača strave, drombuljaša, crtača japanskih obrva...
NOPO je, kažu, bila Beli samo jako pre Belog, Foto: NOPO

neviđeno

NOPO HIT NA IZBORIMA: Lista salivača strave, drombuljaša, crtača japanskih obrva...

Na listi broj 20 pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", prvi na listi je Aleksa Vujović, po zanimanju - izbeglica

Objavljeno:

Gradska izborna komisija je, među 24 liste koje će učestvovati na izborima za Skupštinu Beograda proglasila i listu pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", koja je u najmanju ruku politički "deža vi", jer podseća na svojevremene slučajeve poput "četki i metli", ali i neke od političkih "štoseva" Belog, u skorije vreme.

Na listi broj 20 pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", prvi na listi je Aleksa Vujović, po zanimanju - izbeglica, dok je drugi Jovan Vuković - predsednik, a treća Katarina Majstorović - feministkinja.

Na listi su se našli odbornici čija zanimanja su, kako je navedeno, "čitac brojila", kalfa, salivači strave, cvetići, homeopate, vodiči kroz noćni život Valjeva, čarobnjaci, drombuljaši, ali i crtači japanskih obrva, erotski maser, bitkoin majnerka, loto devojka...

Na listi je najstariji kandidat muzičar (66), dok najmađi kandidati "suvozač" i "protojerej" imaju po 22 godine.

NOPO je bivša parlamentarna stranka, registrovana kao partija koja zastupa vlašku nacionalnu manjinu, a osnivač i predsednik je Nikola Tulimirović, a na parlamentarnim izborima 2012. godine nosilac liste bio im je Đorđe Vukadinović.

Kandidat za gradonačelnika izborne liste Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO), Aleksa Vujović, povodom proglašenja te liste sa brojem 20, porucčio je građanima da će pooštriti kontrole u gradskom prevozu, ako bude izabran za gradonačelnika.

Prvi na listi NOPO-a je objasnio da gorivo košta, vozila moraju da se održavaju, vozači primaju plate: "svako ko ne plaća kartu, taj pljačka Beograd i sve vas koji se vozite legalno" kao i da niko ne može da se vozi besplatno.

Na pitanje koje mere će primeniti u cilju sprečavanja tzv. švercovanja, Vujović je kazao da će tražiti da kontrolori u prevozu dobiju pravo da legitimišu korisnike, čime će im biti omogućeno efikasno kažnjavanje, a kazne će brzo neplatiše dovesti u red.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.