RASIM LJAJIĆ PODELIO POKLONE FUDBALSKOM KLUBU: Dobili su dresove i lopte kao pomoć i podršku
Rasim Ljajić prisustvovao je prijateljskoj utakmici FK Avala i FK Pinosave, Foto: Beta

pokloni

RASIM LJAJIĆ PODELIO POKLONE FUDBALSKOM KLUBU: Dobili su dresove i lopte kao pomoć i podršku

Predsednik opštinskog odbora SDP Voždovac Goran Grubišić rekao je da je to još jedna od akcija te partije kojom promovišu sport

Objavljeno:

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić prisustvovao je danas utakmici fudbalskog kluba "Avala" u Belom potoku, kojem je SDP Srbije poklonila dresove i lopte kao pomoć i podršku.

Predsednik opštinskog odbora SDP Voždovac Goran Grubišić rekao je da je to još jedna od akcija te partije kojom promovišu sport. "Koliko su te akcije originalne pokazuje i to što su odredjene stranke koje učestvuju u ovom izbornom ciklusu kopirale naše ideje", kazao je Grubišić.

Rasim Ljajic doneo je fudbalsku opremu, poklone SDPS - dresove i lopte klubu Avala
Rasim Ljajic doneo je fudbalsku opremu, poklone SDPS - dresove i lopte klubu Avala foto: Beta

Kako je dodao, SDP u kampanji za beogradske izbore, koji će biti održani 4. marta, ;uredjuje parkove i igrališta, ali i deli knjige na štandovima jer se ;fokusirala na gradjane. "Cilj nam je da i putem tribina koje organizujemo budemo u kontaktu sa gradjanima ;kako bismo čuli ideje i predloge da i ono što je dobro bude još bolje, a ono što nije dobro da se promeni, da bismo preko naših predstavnika u izvršnoj vlasti mogli da utičemo da se nove ideje sprovedu u život", istakao je Grubišić.

Rasim Ljajic doneo je poklone ovom klubu i gledao prijateljsku utakmicu ovog kluba i fk Pinosava
Rasim Ljajic doneo je poklone ovom klubu i gledao prijateljsku utakmicu ovog kluba i fk Pinosavafoto: Beta

On je dodao da se nada se da će gradjani Beograda prepoznati prave vrednosti i da "će 4. marta zaokružiti listu broj jedan". "Ko se bavi sportom on ima dobar timski rad, a to je ono što nam je svima potrebno", kazao je Grubišić. Predsednik fudbalskog kluba "Avala" Živko Stevanović se zahvalio za pomoć i podršku SDP i istakao da takva akcija tom klubu mnogo znači. Fudbalska utakmica Avala - Pinosava održana je u okviru priprema za narednu polusezonu.

Bonus video:

24 LISTE NA BEOGRADSKIM IZBORIMA: Evo ko nije ispunio uslove i neće ga biti na biralištima!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.