ŠEŠELJ: Batajnica zaslužuje da bude opština! (VIDEO)
Šešelj u Batajnici, Foto: Youtube printscreen

izbori u beogradu

ŠEŠELJ: Batajnica zaslužuje da bude opština! (VIDEO)

On je sa Miljanom Damjanovićem obišao Batajnicu

Objavljeno:

Vojislav Šešelj, nosilac liste Srpske radikalne stranke, i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su Batajnicu.

- Batajnica je jedno od beogradskih prigradskih naselja koje se najbrže razvijalo u protekle tri decenije, a tome su srpski radikali dali svoj veliki doprinos formiranjem novih naselja, mislim pre svega na Busije i na Grmovac, kao i proširivanjem postojećih. Ali, muku muči Batajnica u svom centralnom delu zbog nedostatka kanalizacije, a to nijedna vlast nije bila u stanju da reši za ovih 18 godina - obratio se velikom broju prisutnih ljudi Šešelj.

On se fokusirao se na aktuelne probleme stanovnika Batajnice.

- Sećate se da smo mi srpski radikali izgradili izlaz na auto-put Beograd - Novi Sad direktno iz Batajnice u sva četiri pravca. Dosmanlijska vlast je to jednostavno ukinula. Ostavila je Batajnicu bez izlaska na auto-put. Jedno od naših osnovnih predizbornih obećanja glasi - po svaku cenu izgradićemo izlazak na auto-put tako da Batajnica bude maksimalno dobro povezana sa Beogradom - obećao je dr Šešelj.

Šešelj je i izjavio da će se boriti da Batajnica bude ono što zaslužuje.

- Batajnica odavno zaslužuje da bude opština, imajući u vidu broj stanovnika i teritorijalnu rasprostranjenost. I mi ćemo se zalagati da Batajnica bude nova beogradska opština, a imamo i kadrove za vladanje u toj opštini - istakao je predsednik SRS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.