Stefanović: SNS ima projekte, opozicija mržnju
Nebojša Stefanović, Foto: Beta

izbori u beogradu

Stefanović: SNS ima projekte, opozicija mržnju


- Od nama suprostavljenih čujemo samo poruke mržnje i nasilja, to je ja mislim suštinska razlika između naših kampanja - rekao je Stefanović

Objavljeno: 16:25h

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da SNS na izbore u Beogradu izlazi sa konkretnim rezultatima, dok opozicija sem mržnje prema suprostavljenim stranama u svom programu ne nudi ništa.

- Od nama suprostavljenih čujemo samo poruke mržnje i nasilja, to je ja mislim suštinska razlika između naših kampanja - rekao je Stefanović za Pink i dodao da SNS u dogovoru sa građanima pravi listu projekata koji će biti ostvareni u budućnosti.

- Oni su potpuno fokusirani na sebe i na svoje interese, nema suštine, šta je to što se nudi građanima Beograda - navodi Stefanović.

Kako kaže, predstavnici opozicije zagovaraju vladavinu prava i nezavisne institucije, ali bi i jedno i drugo ukinuli kada dodju na vlast.

- Oni govore da sudije koji ne budu sudile kako im se svidja neće obavljati svoju funkciju. To je skandalozna poruka za pravosudje. Kod nas sada postoje nezavisne institucije, ali po njima vidimo da bi ih oni ukinuli - rekao je Stefanović.

Dodaje, da pretnje opozicije da će nakon izbora izaći na ulice samo dokazuju njihov način rešavanja stvari.

- Ako nam ne odgovara glasanje naroda, hajde da rešimo to na ulici, da izađemo na ulicu - navodi Stefanović.

On se osvrnuo i na pitanje sastava Gradske izborne komisije rekavši da njen sastav u vreme kada nema izbora proporcionalno predstavlja sastav Gradske skupštine.

- U skladu sa onim što je narod izabrao, svi učesnici vlasti imaju određeni broj mandata. Tako imate u stalnom sastavu predstavnike DS, DSS, udruženje Šapića i stranaka oko SNS - kaže Stefanović i dodaje da GIK u proširenom sastavu, kada su izbori, dobija po jednog člana sa svih predatih lista.

- GIK je dala svima dozvolu za posmatranje. Kada odete na biračko mesto tamo ima po 15,20 predstavnika svake opozicione stranke. To su samo zamene teza, nismo zadovoljni kako stojimo i sada ćemo da pravimo izmišljotine gde ih nema - kaže Stefanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.