POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE: Beograd da ponovo postane gospodski grad
POKS želi da vidi kralja na čelu države, Foto: poks.rs

kampanja

POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE: Beograd da ponovo postane gospodski grad

- Neophodno je da kreiramo novu političku elitu i da joj pružimo mogućnost da se stvori i čuje u oblikovanoj halabuci. Građani Beograda će nam pomoći u tome - rekao je Mihailović

Objavljeno: 03:03h

Vojislav Mihailović, kandidat za gradonačelnika Beograda na listi Pokreta obnove kraljevine Srbije, rekao je da je zadatak te političke organizacije da u budućnosti Beograd ponovo bude gospodski grad i prestonica na ponos čitavoj zemlji.

- Neophodno je da kreiramo novu političku elitu i da joj pružimo mogućnost da se stvori i čuje u oblikovanoj halabuci. Građani Beograda će nam pomoći u tome - rekao je Mihailović.

Kako se navodi u saopštenju, on je rekao da je Srbija evropska zemlja a Beograd evropska prestonica i po svom položaju i po tradiciji, kulturi i vrednosti.

- Kao kraljevina, sve pobrojano naša zemlja je imala za saveznike. Ali je znala i da obnavlja svoje vrednosti. A institucije je gradila - dodao je on.

Mihailović je rekao da će na predstojećim lokalnim izborima 4. marta Beograđani prvi put posle 73 godine na glasačkom listiću imati priliku da zaokruže Kraljevinu Srbiju, glasajući za tu listu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.