Kladionice: Najbolji rejting liste na čelu sa Vučićem
Aleksandar Vučić je na čelu još jedne liste SNS, Foto: Beta

Klađenje

Kladionice: Najbolji rejting liste na čelu sa Vučićem

Ispod cenzusa, kako procenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa "Ne davimo Beograd - žuta patka" sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto

Objavljeno:

Najviše izgleda da pobedi na izborima u Beogradu 4. marta, prema prognozama kladioničara, ima lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", čiji je rejting 40,2 odsto.

Na drugom mestu, objavljeno je na sajtu Meridijanbet, je lista "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" sa 16,8 odsto podrške.

Treća po redu je lista grupe građana "Aleksandar Šapić - gradonačelnik" sa 10,8 odsto, a iza njih je lista "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova i ZEP" sa rejtingom od 7,1.

Prema istim prognozama, cenzus od pet odsto prešle bi liste "Ivica Dačić - SPS - JS - Dragan Marković Palma" sa 6,91 odsto podrške i "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", sa rejtingom od 5,4 odsto.

Ispod cenzusa, kako procenjuju kladioničari, nalaze se radikali sa 4,2 odsto, Inicijativa "Ne davimo Beograd - žuta patka" sa tri odsto i Demokratska stranka Srbije sa 1,4 odsto.

Ostale liste, prema ovim prognozama, imaju rejting ispod jednog procenta, navodi se na sajtu Medijanbet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.