Mali: Ravnomeran razvoj Beograda je naš prioritet
Siniša Mali je aktuelni gradonačelnik Beograda, Foto: Beta

uveravanje

Mali: Ravnomeran razvoj Beograda je naš prioritet

- Mi radimo kao tim za naš grad i sve sugrađane zato što volimo Beograd - zaključio je Mali

Objavljeno: 02:32h

Siniša Mali, član Predsedništva Srpske napredne stranke obišao je dve porodice u Lazarevcu, i naglasio da je prioritet ravnomeran razvoj Beograda i da je odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom ulagala jednako u sve beogradske opštine tokom protekle 4 godine.

- Brinemo jednako o svakom čoveku, o svakoj opštini i svakom naselju, jer je važno da se obezbedi ravnomeran razvoj Beograda. Ima još posla, ali nije moguće za 4 godine rešiti nagomilane probleme kojima se 40 godina unazad niko nije bavio - rekao je Mali.

On je istakao da su promene u Beogradu vidljive i podsetio da je tim SNS pored ulaganja u infrastrukturu, asfalt, vodovod i kanalizaciju, uspeo da prepolovi Đilasov dug od 1,2 milijarde.

- Zatekli smo grad sa velikim dugom, ali uspeli smo da prepolovimo taj dug, da vratimo sva dugovanja socijalno ugroženim kategorijama i da danas redovno isplaćujemo sve. Potrudili smo se da dovedemo veliki broj investitora, ali i turista u naš Beograd, a kao rezultat takve politike imamo smanjenu stopu nezaposlenosti - naglasio je Mali.

- Mi radimo kao tim za naš grad i sve sugrađane zato što volimo Beograd - zakljuccio je Mali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.