SPS-JS: Bićemo neizostavni faktor u Beogradu
Foto: Fonet

koalicija sigurna

SPS-JS: Bićemo neizostavni faktor u Beogradu

Lider JS Palma kaže da će Beograđani od njih tražiti 4. marta da se uključ eu razvoj glavnog grada

Objavljeno:

- Apsolutno sam uveren da će koalicija SPS - JS sa još većom snagom i još većim brojem odbornika biti deo gradskog parlamenta i deo tima koji će razvijati Beograd u interesu glavnog grada i cele Srbije, rekao je danas Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika liste "Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma".

Prema njegovim rečima, Beograd kao glavni grad treba da bude lokomotiva razvoja Srbije i Beograd mora da daje ritam tom razvoju.

"U poslednjih 10 godina smo pokazali da je naša koalicija u interesu građana Srbije i ja želim i Beogradu i Srbiji da budu jaki, jedinstveni i organizovani kao što je jaka, jedinstvena i organizovana koalicija SPS - Jedinstvena Srbija", kaže Antić.

Antić se zajedno sa Palmom obratio funkcionerima Jedinstvene Srbije i koalicionim partnerima iz SPS na obeležavanju 14. rođendana i slave Jedinstvene Srbije u beogradskoj opštini Surčin.

Izrazio je uverenje će ta koalicija posle 4. marta biti nezaobilazan faktor u Beogradu.

Lider JS Palma kaže da će Beograđani od njih tražiti 4. marta da se uključe u razvoj glavnog grada.

"Beograđani treba da daju poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija zato što se mi ne svađamo. Nisu nas funkcije posvađale zato što smo domaćini i zato što radimo u interesu Srbije i grada Beograda. Za nas je Beograd veoma važan i mi smo podržali projekat Beograd na vodi , kaže Palma.

Sve ono što se gradi i što se bude gradilo u Beogradu dovešće do većeg broja turista u glavni grad, a kada dođu u Beograd, doći će i u Jagodinu, Vrnjačku Banju, Nišku Banju, na Zlatibor, naveo je on.

"Obilazeći opštine na teritoriji grada Beograda, došao sam do zaključka da koalicija SPS - Jedinstvena Srbija ima veliku popularnost i da nas ljudi žele i zato što naša koalicija nikada nije izdala Srbiju i građane Srbije i grad Beograd i nikada ih nećemo izdati, poručuje Palma.

Bonus video:

VUČIĆ U ŠKOLI U VRGINMOSTU, EVO ŠTA JE POKLONIO DECI: Oni mu pokazali šta uče na času informatike

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.