BRIGA O NAJSTARIJIMA PRIORITET: Funkcioner SNS-a razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na Paliluli
Zoran Đorđević posetio je Palilulu, Foto: Fonet

prioriteti

BRIGA O NAJSTARIJIMA PRIORITET: Funkcioner SNS-a razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na Paliluli

Funkcioner SNS je, kako je saopšteno, naveo da je cilj da se u narednom periodu otvori što više klubova za penzionere

Objavljeno:

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević razgovarao je danas sa najstarijim sugrađanima na opštini Palilula i poručio da je briga o najstarijima prioritet Srpske napredne stranke, jer su oni najzaslužniji za sve što je izgrađeno u Beogradu i Srbiji.

"Iako ste najviše bili pogođeni reformama koje smo sproveli, pokazali ste veliko razumevanje i mi to poštujemo. Država i grad će se truditi da vam se, odgovornim radom kao i do sada, na svaki mogući način oduži.

Hoćemo da vam omogućimo normalan život, da vam poboljšamo materijalni položaj i stvorimo uslove da budete zadovoljni svojim životom. Kao što je predsednik Aleksandar Vučić najavio, i u ovoj godini možete očekivati povećanje penzija, koje smo obezbedili iz realnih izvora, a ne iz kredita i zaduživanja, kao što su to radili neki pre nas. Sada imamo zdravu ekonomiju, a samim tim i izvesno bolju buduanost", rekao je Đorđević.

Funkcioner SNS je, kako je saopšteno, naveo da je cilj da se u narednom periodu otvori što više klubova za penzionere i obezbede drugi sadržaji, kako bi naši najstariji sugrađani na najkvalitetniji način provodili vreme.

Zoran Đorđević na dan Državnosti odao počast Karađorđu
Zoran Đorđević na dan Državnosti odao počast Karađorđu foto: Beta

"Država je izdvojila 204 miliona dinara za subvencionisanje privatnih domova za stare i na taj način smanjila broj onih koji su trenutno na listi čekanja", kazao je Đorđević, ističući da je u planu i izrada penzionih kartica, po uzoru na Senior kartice u Beogradu, koje će penzionerima pružati određene pogodnosti u celoj Srbiji.

Osvrnuvši se na rezultate koje je postigla gradska vlast u Beogradu, a kojih je mnogo, Đorđević je naglasio da su upravo oni dokaz da Srpska napredna stranka nije davala prazna obećanja, nego je radila za svoje građane. On kaže da 4. marta "moramo prvenstveno da mislimo na budućnost svih nas, na budućnost naše dece".

"Davajući glas listi 'Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!', glasate za razvoj i napredak, jer radimo u interesu vas, interesu Beograda, zato što volimo Beograd!", zaključio je Đorđević.

Bonus video:

VUČIĆ POLOŽIO VENAC NA SPOMENIK KARAĐORĐU: Da se ponosimo precima, ali i da brinemo o potomcima!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.