VESIĆ I RADOJIČIĆ: Vodovod ove godine dobijaju Kaluđerica, Leštane i Vinča
Vesić i Radojičić, posetili naselje Vrčin, Foto: Zorana Jevtić

beogradski izbori 2018.

VESIĆ I RADOJIČIĆ: Vodovod ove godine dobijaju Kaluđerica, Leštane i Vinča

Do sada je uradjeno 27 kilometara vodovoda za šta je Grad Beograd uložio 57 miliona evra

Objavljeno:

Prvi na izbornoj listi ''Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd'' Zoran Radojičić i kandidat za gradskog odbornika sa te liste Goran Vesić posetili su danas gročansko naselje Vrčin gde su razgovarali sa građanima i predstavili im projekat regionalnog vodovoda Makiš-Mladenovac.

Prema rečima Vesića, radi se o vodovodu dužine 52 kilometra kojim se spaja fabrika vode Makiš sa Mladenovcem.

Do sada je uradjeno 27 kilometara vodovoda za šta je Grad Beograd uložio 57 miliona evra, rekao je Vesić navodeći da je ostalo da se uloži još 66 miliona evra kako bi čitav projekat bio završen.

''Suština je da ćemo obezbediti stabilno vodosnadbevanje građana Grocke, Sopota i Mladenovca dok će njihovi postojeći vodovodi biti alternativa i služiche za navodnjavanje'', rekao je Vesić.

On je naveo da je na vodovod već priključeno naselje Boleč, tokom ove godine biche priključeni Kaluđerica, Leštane i Vinča, a sledeće godine i Ritopek.

''Tokom ove godine uradićemo tehničku dokumentaciju za odvojke prema Grockoj i Vrčinu kako bismo 2019. radili vodovod i kako bi stanovnici tih naselja do 2020. dobili gradsku vodu. Posle toga, nastavićemo dalje prema Dražnju, Pudarcima, Umčarima, đĐurincima, Sopotu sve do Mladenovca. Osim grđjana Grocke, Sopota i Mladenovca delovi Zvezdare i Voždovca će, takođe, na ovaj način dobiti stabilno vodosnabdevanje'', istakao je Vesić.

Navodeći da je važno da regionalni vodovod Makiš-Mladenovac bude završen, on je rekao da je građanima predočeno šta se sve radi kako bi se taj projekat priveo kraju.

"Na ovaj način smo pokazali da želimo da rešimo probleme koje imaju sa vodosnabdevanjem", rekao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.