NEDIMOVIĆ: SNS garant nastavka ulaganja u poljoprivredu
Obilazak poljoprivredni gazdinstava Zorana Đorđevića i Zorana Radovanovića u Resniku, Foto: Marina Lopičić

najavio nastavak ulaganja

NEDIMOVIĆ: SNS garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović izjavio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" garant nastavka ulaganja u poljoprivredu

Objavljeno:

Kako je saopšteno, Nedimović je danas obišao poljoprivredna gazdinstva Zorana Đorđevića i Zorana Radovanovića u Resniku, gde je poljoprivrednicima ukazao da sela oko Beograda imaju najveću vrednost, kao i da se mnogo ljudi u Beogradu bavi poljoprivredom i da je to ono što državi daje hranu.

"Nastojimo da pomognemo koliko je to moguće, ove godine Grad Beograd je izdvojio 175 miliona dinara za razvoj poljoprivrede, ali da bismo stavili poljoprivredu u fokus i ukoliko lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" pobedi 4. marta na izborima, možemo napraviti bolju platformu za komunikaciju između poljoprivrednika i Gradske Uprave", poručio je Nedimović.

On je dodao da je to najpotrebnije kako bi se ostvarili što kvalitetniji rezultati, nastavila ulaganja u poljoprivredu i stvorili još bolji uslovi za poljoprivrednike.

Bonus video:

Anita Mitić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.