DS: Krivična prijava protiv Siniše Malog zbog Studija B
DS, Foto: Espreso.co.rs

zbog zloupotrebe položaja!

DS: Krivična prijava protiv Siniše Malog zbog Studija B

Kako kaže, "razlika između tog iznosa i kupoprodajne cene od četiri miliona dinara nedovoljna je za samu vrednost opreme, a kamoli vrednost brenda Studija B koji vredi mnogostruko više"

Objavljeno:

DS je podneo danas krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog, kako tvrde, zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje gradskog javnog servisa Studija B, saopštila je DS.

Šef "antikorupcijskog tima" Filip Isailović tvrdi da je Mali mesec dana pre javne prodaje, koja je bila zakazana za avgust 2015. godine, "za šta je znao ili je morao da zna", doneo odluku da se iz budžetske rezerve grada prenesu sredstva u vrednosti od 60 miliona dinara na račun Studija B.

Kako kaže, "razlika između tog iznosa i kupoprodajne cene od četiri miliona dinara nedovoljna je za samu vrednost opreme, a kamoli vrednost brenda Studija B koji vredi mnogostruko više".

Isailović je dodao da je pitanje da li su "privatni vlasnici sadašnjeg Studija B, koji su bili jedini ponudjači na javnoj prodaji, bili u dosluhu sa gradskim čelnicima, budući da su jedini pronašli ekonomski interes da ponude iznos kupoprodajne cene".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.