Damjanović: Voždovac da bude turistički centar, a ne slepo crevo!
MILJAN DAMJANOVIĆ, Foto: Stefan Jokić

drže reč!

Damjanović: Voždovac da bude turistički centar, a ne slepo crevo!

On je rekao da jedino radikali mogu taj posao uraditi jer oni ispunjavaju svoja data obećanja ljudima

Objavljeno:

Opštinu Voždovac danas je posetio kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović zajedno sa Nemanjom Šarovićem i Aleksandrom Šešeljem, visokim stranačkim funkcionerima.

„Treba ukinuti finansiranje nevladinog sektora, pogotovo onog dela koji izrazito otvoreno radi protiv srpskog nacionalnog interesa, a ta sredstva preusmeriti u turističke projekte koji su izvodljivi, kao što su Stara mehana i kuća Stepe Stepanovića. Hoćemo da izgradimo prolazak do Avale koja nije dovoljno iskorišćena kao poseban turistički potencijal sa svim svojim kapacitetima, a mi imamo i volju i stručan kadar da to ostvarimo,“ obratio se ovim rečima Miljan Damjanović okupljenim građanima.

On je rekao da jedino radikali mogu taj posao uraditi jer oni ispunjavaju svoja data obećanja ljudima.

„Zato će srpski radikali odmah posle 5. marta zajedno sa vama Voždovčanima sesti i videti šta nam je činiti, koji su prioriteti i koliko nam je sredstava na raspolaganju da ih ostvarimo: brzo, efikasno i časno. Mi vam obećavamo da će sve biti jasno, javno i po zakonu, a vi dobro znate da radikali drže datu reč i da se jedino Srpska radikalna stranka nikada nije obrukala i to tako mora i da ostane,“ posebno je istakao Miljan Damjanović.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.