Šapić: Ne razumem zašto demokrate sada pokreću priču o finansijskom stanju DS-a
Založio lokal kako bi vratio dug stranke, Foto: Espreso

razočarala ga bivša stranka

Šapić: Ne razumem zašto demokrate sada pokreću priču o finansijskom stanju DS-a

Predsednik Opštine Novi Beograd i bivši funkcioner Demokratske stranke (DS) Aleksandar Šapić kazao je danas da ne razume zašto je DS sada pokrenula priču o finansijskom izveštaju te stranke

Objavljeno:

Upitan da prokomentariše finansijski izveštaj Demokratske stranke, po kojem je, kako su preneli medija, DS dužan da mu isplati 70.000 evra za lokal koji je kao garant založio za stranku, Šapić je kazao da "nije načinio ništa loše, već je narodski rečeno ispao veliki magarac". "Od sadašnjeg rukovodstva DS koje poteže to pitanje ne postoji nijedan čovek koji je i svoju hemijsku olovku založio za tu stranku, iako se busaju u grudi da su više od 20 godina članovi stranke", kazao je Šapić novinarima posle predstavljanja programa liste čiji je nosilac za beogradske izbore. On je dodao da je lokal zaradio dok se bavio vaterpolom i iz najbolje namere ga založio da bi se vratio dug stranke.

Razočaran u DS
Razočaran u DS foto: Vladimir Milovanović

"Ugovor je potpisan na godinu i po dana, a nakon toga ako se ne isplati dug lokal prelazi u vlasništvu te banke i oni mogu da ga prodaju, a da ja dobijam menicu u vrednosti tadašnjeg lokala. Ja sam menicu aktivirao i od nje je naplaćeno samo nekih 20 ili 30.000 evra, a lokal je završio u banci koja je dalje prodala lokal trećem licu, odnosno Multikom sistemu i DS je prodala moj lokal tom trećem licu", rekao je Šapić. On je rekao da su maliciozni i zlonamerni komentari ljudi koji danas govore to za njega, koji je svoju imovinu založio za DS i pozvao ih da pravdu potraže na sudu. "Ne da nisam načinio ništa loše, nego sam narodski ispao veliki magarac, jer sam tada nešto što sam krvavo zaradio založio za DS, a to je na kraju završilo kod neke treće osobe", rekao je on. Upitan o navodima da je plagiralo svoj doktorat, Šapić je rekao da je "apsolutno netačno da je nekome nešto ukrao".

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.