Grupa građana Šta radite bre nastavila da uređuje Beograd, očistili podzemni prolaz
Foto: Šta radite bre

punom parom

Grupa građana Šta radite bre nastavila da uređuje Beograd, očistili podzemni prolaz

"Znamo koliko je ovaj podzemni prolaz, zbog frekventnosti saobraćaja i protoka ljudi, važan za građane Novog Beograda"

Objavljeno:

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" nastavila je akciju "Veliko spremanje Beograda" uređenjem prostora i u podzemnom prolazu između Tržnog centra "Ušće" i Bloka 21 na Novom Beogradu. Aktivisti i kandidati za odbornike ove liste očistili su i okrečili deo prolaza kojim svakodnevno prođu hiljade ljudi, a koji je već dugo u dosta lošem stanju.

foto: Šta radite bre

"Javni prolazi u zgradama i ispod saobraćajnica koje sada sređujemo godinama su zapušteni.Beograd nikada nije bio zapušteniji i prljaviji. Ova gradska vlast ništa povodom toga nije radila četiri godina, a danas zloupotrebljava komunalna preduzeće i matretira radnike tih preduzeća u svrhe svoje predizborne kampanje. Ove zloupotrebe Siniša i Goran više ni ne pokušavaju da sakriju", rekao je Marko Bastać, nosilac odborničke liste "Šta radite bre".

"Znamo koliko je ovaj podzemni prolaz, zbog frekventnosti saobraćaja i protoka ljudi, važan za građane Novog Beograda. Već smo sličnu akciju sproveli u Čika Ljubinoj ulici, a pre toga smo ukazali i na problem sa polomljenim trotoarskim pločama i razvaljanem betonskim stubovima kojih ima širom Beograda. Nastavićemo i sledećih dana sa akcijom "Veliko spremanje Beograda" i na taj način ukazivati na nemar aktuelnih gradskih vlasti.

Bonus video:

VUČIĆ U ŠKOLI U VRGINMOSTU, EVO ŠTA JE POKLONIO DECI: Oni mu pokazali šta uče na času informatike

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.