Marković: SPS i JS se zalažu za davanje više ovlašćenja beogradskim opštinama
Lider SPS Ivica Dačić i lider JS Dragan Markovic Palma, Foto: Instagram printscreen

Očekivano

Marković: SPS i JS se zalažu za davanje više ovlašćenja beogradskim opštinama

Lokalna samouprava mora mnogo više da uradi za dobrobit gradjana jer ne može i ne sme samo da čeka na pomoć republičke Vlade.

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da se koalicija JS - Socijalistička partija Srbije zalaže za decentralizaciju Beograda i da opštine poput Mladenovca, Lazarevca i Obrenovca imaju veća ovlašćenja.

"Lista Ivica Dačić - SPS - Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija se zalaže za decentralizaciju i da veća prava i ovlašćenja imaju opštine kao što su Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac... Jer iz Knez Mihajlove se ne vidi Mladenovac", rekao je Marković.

Kako se navodi u saopštenju, Marković je naveo da je Srbija sada politički stabilna i poštovana u medjunarodnim odnosima i tu činjenicu moraju mnogo više da koristepredsednici opština i gradonačelnici i da se sami angažuju na dovodjenju stranih investitora i otvaranju novih radnih mesta.

"Lokalna samouprava mora mnogo više da uradi za dobrobit gradjana jer ne može i ne sme samo da čeka na pomoć republičke Vlade.

Gradonačelnik Beograda treba da bude neko ko dobro poznaje probleme ovoga grada i ko zna da ponudi rešenja, zato je naša lista kandidovala Aleksandra Antića", rekao je Marković.

BONUS VIDEO:

Jedini SRPSKI ŽENSKI DEATH METAL BEND za Espreso: Ljudi dolaze na naše svirke ne bi li videli to čudo

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.