Dragan Šutanovac: Izbori 4. marta nisu samo za  Beograd, već i za Srbiju!
Predsednik DS, Dragan Šutanovac, Foto: Nebojša Mandić

bore se za vrednosti!

Dragan Šutanovac: Izbori 4. marta nisu samo za Beograd, već i za Srbiju!

"U ovoj borbi ćemo uspeti, jer su promene uvek kretale iz Beograda. Ovo je grudva koja će pokrenuti lavinu, da Beograd bude prvi korak ka modernoj Srbiji", rekao je Šutanovac

Objavljeno:

Konvencija koalicije "Da oslobodimo Beograd - DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni" održana je danas, a kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda i predsednik DS Dragan Šutanovac rekao je da izbori koji slede 4. marta nisu izbori samo za Beograd, već za celu Srbiju.

On je citirao Zorana Djindjića, rekavši da je kada se pogleda unazad sve dobro što je uradjeno u Srbiji uradjeno od strane demokrata i da je glas za demokrate glas za one koji se bave problemima gradjana i koji nude rešenja.

Kako kaže, u Beograd dolaze oni koji žele jeftinu radnu snagu i provod, te je ključno Beograd osloboditi od straha i boriti se ne za vlast, već za moderne i evropske vrednosti, te da Beograd "vode mali u ime velikog gazde".

"U ovoj borbi ćemo uspeti, jer su promene uvek kretale iz Beograda. Ovo je grudva koja će pokrenuti lavinu, da Beograd bude prvi korak ka modernoj Srbiji", rekao je Šutanovac i dodao da će ukoliko pobedi omogućiti reforme u policiji, prosveti, zdravstvu, vojsci, javnoj upravi...

Svoj govor je završio porukom - "Marš u istoriju, a neki i u zatvor".

Vesna Rakić Vodinelić navela je da trenutna vlast u Srbiji neprestano laže, ruši delove Beograda, bespravno gradi, namešta statistike i plagira doktorate, a predsednik SDS Boris Tadić rekao je da se demokrate ponovo bore za normalnost i slobodu i da od te borbe neće odustati.

"SNS je zasnovana na organizovanom kriminalu, na laži, kradjama i vrednostima devedesetih. "

Danas se pitamo kako je moguće da Vučić pokušava da zataška smrt Olivera Ivanovića deljenjem krava nesrećnim ljudima, a oni su ti koji su crtali metu", rekao je Tadić i dodao da su protivnici demokrata opasni ljudi koji su povezani sa onima koji su u prošlosti ubijali.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.