Jovanov: Malinović jasno pokazao da je zaslepljen mržnjom!
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, Foto: Fonet/Božidar petrović

saopštenje sns-a!

Jovanov: Malinović jasno pokazao da je zaslepljen mržnjom!

- Nemojte dozvoliti da vi budete auto škola za pola Srbije, za obuku za traktore koja će morati da se iseli vremenom ako se ova pošast zadrži na vlasti - rekao je Malinović

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da je kandidat za odbornika Skupštine Beograda koalicije "Da oslobodimo Beograd" Sreto Malinović time što je pozvao Krajišnike da na beogradskim izborima ne glasaju za vladajuće stranke, jasno pokazao da je zaslepljen mržnjom.

- Sreto Malinović je jasno pokazao da je toliko zaslepljen mržnjom, da mu čak ni za progon Srba iz Hrvatske nisu krivi oni koji su taj pogrom planirali i sproveli, nego današnja vlast u Srbiji - navodi se u saopštenju SNS.

Kako ističu, SNS se "uvek borila za svoj narod, a koliko joj je stalo do stabilnosti u regionu, boljeg života za srpski narod i mira na Balkanu, najbolje pokazuje predsednik Aleksandar Vučić koji odlazi u Zagreb uprkos svim pretnjama, uvredama i provokacijama koje stižu iz Hrvatske, ali i iz redova srpske opozicije koja nimalo ne zaostaje za hrvatskim ekstremistima".

Kandidat za odbornika Skupštine Beograda koalicije "Da oslobodimo Beograd", general u penziji Sreto Malinović pozvao je Krajišnike da se na beogradskim izborima odupru pozivima da glasaju za vladajuće stranke i poručio im da ne dozvole da njima manipulišu oni koji su ih "ukrcali na traktore i rasputili svugde po svetu".

- Nemojte dozvoliti da vi budete auto škola za pola Srbije, za obuku za traktore koja će morati da se iseli vremenom ako se ova pošast zadrži na vlasti - rekao je Malinović.

Izbori za Skupštinu Beograda zakazani su za 4. mart.

BONUS VIDEO: SNS SPREMNA ZA BEOGRADSKE IZBORE: Vučić i Radojičić pred pristalicama na mitingu u Batajnici

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.