KARIĆ NA TRIBINI POKRETA SNAGA SRBIJE: Naša puna podrška Vučiću
Predsednik PSS-BK je dodao da daje punu podršku ekonomskim reformama koje sprovodi predsednik Vučić i pozdravio kurs reformi Srbije poslednjih godina, Foto: Pokret Snaga Srbije

kampanja

KARIĆ NA TRIBINI POKRETA SNAGA SRBIJE: Naša puna podrška Vučiću

Upućen je poziv građanima Beograda i žiteljima Savskog venca da sa svojim porodicama izađu na predstojeće beogradske izbore

Objavljeno: 07:13h

Srbiji je potrebna stabilna ekonomska i regionalna politika koja će omogućiti da ona bude lider u jugoistočnoj Evropi - rekao je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta Snaga Srbije BK na tribini u opštini Savski venac.

Prema njegovim rečima, politika predsedika Srbije Aleksandara Vučića zaista je unela jednu novu energiju. „Predstvanici Vlade i naši privrednici danas su dobrodošli i u Nemačkoj, Francuskoj, Kini i Rusiji. Vučić je otvorio vrata Srbije i pomirio nas sa celim svetom. Zato smo mi kao Pokret odlučili da podržimo listu „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd - kazao je predsednik PSS-BK.

- Mi nismo stranački ljudi, već Pokret koji se zalaže za ekonomski preporod zemlje, s ciljem da pokrenemo privredu, da sve porodice žive bolje i da za nekoliko godina prosečna plata bude 1.000 evra što nije nerealno. Takođe, dobro je što će država graditi jeftine stanove po ceni od 500 evra po kvadratu, što će omogućiti i onima s nižim primanjima da kupe nepokretnost - rekao je Karić.

Predsednik PSS-BK je dodao da daje punu podršku ekonomskim reformama koje sprovodi predsednik Vučić i pozdravio kurs reformi Srbije poslednjih godina.

foto: Pokret Snaga Srbije

Naš proslavljeni košarkaš Željko Rebrača je kazao da je zaista neophodno da se stvore uslovi da mladi ostanu u zemlji, te da će i on dati svoj doprinos u nastojanju da mlade sklonimo sa ulica i da se oni u većoj meri posvete sportu i pravim vrednostima.

Na tribini koja je održana u znak podrške listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“ govorila je i komunikolog Biljana Vojinović , dok je o ekonomskoj revoluciji koja je potrebna zemlji pričao predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Savski venac Saša Jeremić.

foto: Pokret Snaga Srbije

Upućen je poziv građanima Beograda i žiteljima Savskog venca da sa svojim porodicama izađu na predstojeće beogradske izbore i daju podršku upravo listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“

BONUS VIDEO: Delije sa Novog Beograda odale počast Glogovcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.