VUČIĆ: Kasa građanima, ne tajkunima i njihovim političkim zaštitnicima!
Vučić je rekao da su građani najbitniji, Foto: Beta

beogradski izbori

VUČIĆ: Kasa građanima, ne tajkunima i njihovim političkim zaštitnicima!

Vučić je rekao da je Srbija bila pred bankrotom

Objavljeno:

Kasa Beograda pripada građanima, ne tajkunima i njihovim političkim zaštitnicima, poručio je danas Aleksandar Vučić na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" u Batajnici.

On je podsetio da je pre godina Srbija bila pred bankrotom, a Beograd prezadužen, dok je danas dug grada smanjen za 500 miliona evra manje, što znači i da je svaka porodica značajno manje zadužena.

Ali, istakao je, pitanje je kako je bivša vlast toliko zadužila grad i napravila manjak u gradskoj kasi.

- Gde su te pare završile - zapitao je Vučić i dodao da kad god se pokrene to konkretno, prosto pitanje, oni koji su krali kažu da je to politički progon.

- Nema problema, završiće se izbori, pa ćemo videti gde su desetine miliona evra opljačkane od našeg naroda - rekao je Vučić.

Videćemo, kaže, ko je istinu govorio, videćemo i ko se okoristio od novca građana, ako treba, kaže, za svakoga, pa i za njega.

Vučić se osvrnuo i na kritike političkih protivnika da privredni rast zemlje nije dovoljan, te podsetio da je u njihovo vreme rast bio negativan - minus 3,1 odsto.

Tad su krali mnogo, a sad će, primetio je Vučić, krasti manje, sudeći po onome što obećavaju građanima.

- Neki odgovorni i pošteni ljudi napravili su da Beogarad sada ima punu kasu i da se ulaže, u Batajnici, Železniku i druge opštine. A sada bi da tu kasu preuzmu i da je ponovo isprazne sa svojim šefovima", rekao je Vučić.

Kasa grada pripada građanima Beograda, a ne tajkunima i njihovim poltičkim predstavnicima, poručio je politicckim protivnicima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.