Damjanović: Bez srpskih radikala boljitka u našem gradu nema!
Damjanović je obišao opštinu Zemun, Foto: Filip Plavčić

beogradski izbori

Damjanović: Bez srpskih radikala boljitka u našem gradu nema!

Damjanović je rekao da su radikali bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je danas teritoriju Opštine Zemun, koja je po svom efikasnom načinu rada svojevremeno postala najpoznatija opština u celoj Srbiji, baš u vreme kad su radikali bili na vlasti. - Radikali su bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja, kao što su danas velelepne Busije, Plavi horizonti, kada smo rekonstruisali pozorište u Zemunu, današnji Madlenijanum. Pokazali smo da se htenjem, voljom i željom sve može ostvariti - rekao je Miljan Damjanović.

Ostalo je upamćeno da je Zemun tada bio jedina opština u Srbiji čiji je predsednik opštine, Vojislav Šešelj, sve građane primao od jutra do sutra i uspešno rešavao sve probleme. Za sve građane Opštine Zemun morala su biti otvorena vrata kod svakog načelnika, kod svakog čoveka koji je mogao da donosi rešenje.

- Mi zato obećavamo građanima Beograda da ćemo na taj način i sad raditi, na način kako je to radio naš predsednik stranke, jer je on nosilac liste i garant da će ljudi sa naše liste svakodnevno rešavati probleme svih građana Beograda. Za sve mora podjednako postojati razvoj infrastrukture, Gradskog saobraćajnog preduzeća, gradskih saobraćajnih linija, razvoj poljoprivrede i svega onoga čime ćemo olakšati život ljudima, da bude bolji, kvalitetniji. Srpski radikali obećavaju – sprečićemo korupciju koja je danas, nažalost, nagomilana u gradskoj upravi. Bez srpskih radikala, verujte mi, boljitka u našem gradu nema. I zato ćemo složno od 5. marta da podižemo Beograd – ali na srpski način - istakao je Miljan Damjanović.

Bonus video:

Dragan Đilas, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.