Iz Srpske napredne stranke poručuju: Mišljenje građana najvažnije, oni su na prvom mestu! (FOTO)
Aleksandar Vučić na jednoj od tribina svoje stranke, SNS, Foto: stefan Jokić

vladajuća stranka javlja

Iz Srpske napredne stranke poručuju: Mišljenje građana najvažnije, oni su na prvom mestu! (FOTO)

Obradović je podsetila da je gradska kasa nekada bila osiromašena, ali da je odgovorna gradska vlast pored ulaganja u ljude i Beograd, uspela da vrati dugove koje je nasledila

Objavljeno:

Za Srpsku naprednu stranku mišljenje građana je najvažnije i oni su na prvom mestu, poručili su potpredsednica SNS Marija Obradović, funkcionerka te stranke Dubravka Filipovski i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Aleksandar Mirković.

Obradovićeva je istakla da Beograđani veliku pažnju posvećuju uređenju grada, kako kroz rešavanje komunalnih problema, tako i kroz uređenje zelenih površina, prostora za igru dece, ali insistiraju i na socijalnoj brizi grada prema sugrađanima.

- U prethodnom periodu gradska vlast mnogo je učinila na smanjivanju duga kada su socijalna plaćanja u pitanju. Ne samo da smo izmirili sva dugovanja, koje su prethodne vlasti u Beogradu načinile, već smo u ovih nekoliko godina postigli redovan ritam i povećanje isplata socijalnih prinadležnosti", kazala je Obradović.

Ona je dodala da je vrlo važno da svaka porodilja odmah dobije 10.000 dinara za bebu, a mame koje su u kategoriji socijalno ugroženih, koje dobiju novorođenu bebu, od grada dobijaju još 25.000 dinara.

Obradović je podsetila da je gradska kasa nekada bila osiromašena, ali da je odgovorna gradska vlast pored ulaganja u ljude i Beograd, uspela da vrati dugove koje je nasledila.

foto: Zorana Jevtić

- Politika nije ono što govorite, već ono za šta ste odvojili novac, a gradska uprava je odvojila sredstva da se pomogne i novorođenim bebama i mladim majkama, ženskom preduzetništvu, za mlade mame, žene, devojke koje ulaze u privatno preduzetništvo postoje posebni fondovi u oklviru grada i grad je zaista tu da pomognemo i mladim bračnim parovima i onima koji formiraju porodice, a svakako i profesionalni život - zaključila je Obradovićeva.

Mirković je naglasio da u razgovoru sa građanima želi da čuje sve sugestije i kritike, kako bi od Voždovca i Beograda napravili još bolje mesto za život.

BONUS VIDEO: Đorđe Žujović, kandidat LDP-a za odbornika Skupštine grada Beograda

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.