Radulović: Hoćemo pobedu na izborima u Beogradu, ne samo prelazak cenzusa! (FOTO)
Saša Radulović je uveren u dobar rezultat na izborima u Beogradu, Foto: Fonet

ambiciozno od strane djb

Radulović: Hoćemo pobedu na izborima u Beogradu, ne samo prelazak cenzusa! (FOTO)

On je istakao da je koalicija sa Dverima, tehnička kolacija, jer će posle izbora svako u gradskom parlamentu imati svoju odborničku listu

Objavljeno:

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović izjavio je da njihov cilj nije prelazak cenzusa, već da u kolaciji sa pokretom "Dveri" pobede na izborima u Beogradu.

- Promena počinje u Beogradu. Ako nam birači u Beogradu daju 15 odsto glasova, očekujem pobedu na sledećim parlamentarnim izborima - rekao je Radulović na skupštini pokreta DJB u hotelu "Metropol".

On je istakao da je koalicija sa Dverima, tehnička kolacija, jer će posle izbora svako u gradskom parlamentu imati svoju odborničku listu.

- Postoje velike ideološke razlike izmedju nas i tako će ostati, ali da li je moguće sarađivati sa onima koji imaju različite stavove - jeste, jer mi upravo razgovorom želimo da menjamo stvari u Srbiji - kazao je Radulović.

Dodao je da je tačka spajanja sa pokretom "Dveri" bilo zalaganje za besplatne udžbenike i vrtiće, upola jeftiniji gradski prevoz, borba protiv korupcije i partijskog zapošljavanja, kao i oporezivanje neizgradjenog gradjevinskog zemljišta.

foto: Fonet

Prema njegovim rečima, kraj saradnje sa drugim opozicionim partijama sličnog ideološkog opredeljenja je usledio nakon što su pružili podršku bivšem gradonačelniku Beograda Draganu Djilasu i da bi koalicija sa njima posle izbora bila moguća samo ukoliko prihvate "princip potpune transparentnosti".

- Procene pokazuju da će 15 odsto glasova gradjana koji će dati opozicionim partijama, ostati ispod cenzusa i tu SNS traži svoju šansu - upozorio je Radulović i dodao da sa Srpskom naprednom strakom nikada neće formirati kolaciju, na bilo kom niovu.

- Zato na izborima u Beogradu nastupamo sa listom pod nazviom - Da ovi odu, a da se oni ne vrate - istakao je Radulović.

Prvi na listi DJB za odbornika u skupštini Beograda Vojin Biljić kazao je da pojedine opozicione stranke "kopiraju" njihov program i da time pokazuju da ih problemi gradjana ne interesuju.

BONUS VIDEO: Đorđe Žujović, kandidat LDP-a za odbornika Skupštine grada Beograda

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.