SRĐAN NOGO: Đilas je našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu
Foto: dveri.rs

beogradski izbori 2018.

SRĐAN NOGO: Đilas je našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu

On smatra da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju

Objavljeno:

Kandidat za odbornika sa liste DJB i Dveri "Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Srđan Nogo izjavio je danas da je Most na Adi izgrađen za vreme vlasti Dragana Đilasa preskupo plaćen, te da se tim parama moglo napraviti više mostova, i drugih stvari koje bi bile korisne za Beograđane.

Kako se navodi u saopštenju pokreta Dveri, Nogo je istakao da je taj most jedan od simbola svega onoga što kritikuju i što je uništilo državu u proteklih 30 godina, a to je kriminal i korupcija.

"Došli smo na ideju da postavimo jednu tablu zahvalnosti gde ćemo reći da je Dragan Đilas sa našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu", naglasio je predsednik Gradske organizacije Dveri.

On smatra da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju.

"Jedna od stvari koji ćemo uraditi kada se budemo pitali i odlučivali i u gradu Beogradu i u Srbiji, to je da nikada više političari i državni fukcioneri neće moći da se slikaju i da koriste za ličnu promociju javne radove i infrastrukturna ulaganja koja se finansiraju iz budžeta građana kao sopstvene projekte", zaključio je.

BONUS VIDEO:

Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.