SINIŠA MALI: Na BG izborima bez propagandnog materijala, kako bi grad ostao čist i uređen
Foto: Beta

beogradski izbori 2018.

SINIŠA MALI: Na BG izborima bez propagandnog materijala, kako bi grad ostao čist i uređen

Gradonačelnik je rekao da je cilj danas započete akcije da se podigne svest građana da žive u gradu koji bi trebalo da gledaju kao svoj dom

Objavljeno:

Srpska napredna stranka pokrenula je danas akciju uklanjanja grafita i čišćenja grada na 10 lokacija, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da tokom kampanje za beogradske izbore SNS neće lepiti plakate i propagandni materijal, kako bi grad ostao čist i uređen.

Dodao je da je u protekle četiri godine Beograd postao "lepši, uređeniji, čistiji, sređeniji", te da je sređen centar grada, rekonstruisano više od 200 fasada, uređen Obilićev i Kosančićev venac.

"Beograd je leši i čistiji samo onoliko koliko svako od nas vodi rčcuna o njemu, razume da je to naš dom i kuća, da se ne su grafiti i ne bacaju otpatci po ulicama", istakao je gradonačelnik.

On je rekao da je cilj danas započete akcije da se podigne svest građana da žive u gradu koji bi trebalo da gledaju kao svoj dom.

U čišćenju grafita, zajedno sa gradonačelnikom i aktivistima, učestvovao je i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković.

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" čistili su danas na nekoliko lokacija u Beogradu grafita, a funkcionerka SNS Irena Vujović poručila je da u ovoj kampanji ta lista neće lepiti predizborne plakate i neće imati nikakav promotivni materijal kojiožze da zaprlja grad, a dodala je i da će se tim sa te liste i dalje boriti za Beograd i protiv svega što naružava izgled grada i njegovu čistoću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.