SVEČANO OTVOREN NOVI PARK NA DEDINJU: Preuređen prostor na uglu Alekse Bačvanskog i Mladena Stojanovića
Irena Vujović otvorila park na Dedinju, Foto: Fonet

posle peticije

SVEČANO OTVOREN NOVI PARK NA DEDINJU: Preuređen prostor na uglu Alekse Bačvanskog i Mladena Stojanovića

- Opština Savski venac preuredila je prostor na uglu ulica Alekse Bačvanskog i Mladena Stojanovića na Dedinju u zelenu površinu i danas je taj park svečano otvoren

Objavljeno:

Nekoliko stotina građana koji žive u neposrednoj blizini potpisali su peticiju, kojom su želeli da se taj kutak učini lepšim, rekla je nakon otvaranja predsednica GO Savski venac Irena Vujović i precizirala da su u novom beogradskom parku postavljene behaton ploče, klupe, česma, sistem za navodnjavanje, kako bi sve bilo "lepše i zelenije" na Dedinju.

"Pre par godina, ovde je postojao 'pokušaj parka' koji je bio urađen od drvenih paleta, koji su nekoliko meseci nakon postavljanja potpuno istrulile, bile su nebezbedne, a to je bilo i ruglo. U komunikaciji sa građanima, koji su svakodnevno tražili da se ovaj prostor ulepša, odlučili smo da napravimo tu park", rekla je Vujović, koja se nada da će sa lepim vremenom sve više građana koristiti taj prostor.

"Naravno da nam je cilj da u svakom kvartu postoji takva jedna uređena zelena površina. U prethodnom periodu smo pet igrališta i parkova potpuno rekonstruisali, a sada nas čekaju još dva parka, gde su radovi u toku", rekla je Vujović.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.