ČEDA JOVANOVIĆ: Nova lica su unela novi život u LDP
Čeda je u okviru predizborne kampanje posetio Mladenovac, Foto: Fonet

IZBORI

ČEDA JOVANOVIĆ: Nova lica su unela novi život u LDP

U razgovoru s građanima Mladenovca Jovanović je, pored kandidatkinja i kandidata, predstavio i program stranke za beogradske izbore

Objavljeno:

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP), Čedomir Jovanović, razgovarao je sa gradjanima Mladenovca i predstavio im je listu LDP-a za izbore za Skupštinu grada Beograda, koji će biti održani 4. marta, saopštio je danas LDP. - Naša lista je najmlađa. Svi su sjajni ljudi. Završili su fakultete i ulaze u izbore na isti onaj način na koji ulaze u život - bore se za svoje mesto, svima kvare planove. Svi kažu da nema prostora za njih i da ovo nije trenutak u kojem treba da rade to što rade - rekao je Jovanović.

Polaže mnogo nade u svoje kandidate
Polaže mnogo nade u svoje kandidate foto: Fonet

On je dodao da im zbog svega toga puno duguje u ime svih 15 godina LDP-a, jer su uneli novi život u stranku i da misli da će im ljudi jednog dana biti zahvalni zbog svega što danas rade. U razgovoru s građanima Mladenovca Jovanović je, pored kandidatkinja i kandidata, predstavio i program stranke za beogradske izbore. Građani su sa predsednikom LDP-a razgovarali i o problemima koji muče Mladenovac i načinima da se oni reše, piše u saopštenju.

Bonus video Dačić peva Erdoganu

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.