Dušan Pavlović: Opozicija ima veliku šansu za pobedu na beogradskim izborima
Kandidat liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Dušan Pavlović, Foto: Natalija Atanacković

beogradski izbori 2018.

Dušan Pavlović: Opozicija ima veliku šansu za pobedu na beogradskim izborima

Pavlović je naveo da je cilj liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" na beogradskim izborima da pobedi aktuelnu vlast i promeni sistem

Objavljeno:

Kandidat liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Dušan Pavlović ocenio je večeras da opozicija ima veliku šansu za pobedu na izborima za Skupštinu Beograda 4. marta, s obzirom da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima 2017. godine dobio manje od 50 odsto glasova u glavnom gradu. "Nadam se da će stranke koje se deklarišu sada kao opozicija biti dosledne u tome i nakon 4. marta i da neće biti preletanja", rekao je Pavlović u emisiji "Zumiranje" nedeljnika Vreme a preneo pokret Dosta je bilo (DJB).

Pavlović je naveo da je cilj liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" na beogradskim izborima da pobedi aktuelnu vlast i promeni sistem, što kako je rekao, podrazumeva zaustavljanje tajnih ugovora i stranačkog zapošljavanja i uvodjenje transparentnog budžeta. Upitan kako bi DJB finansirao besplatne vrtiće i udžbenike za koje se zalaže, Pavlović je rekao da bi oporezivanjem neizgradjenog gradjevinskog zemljišta koje je kako je naveo, "poklonjeno u pljačkaškoj privatizaciji", grad Beograd mogao godišnje da ubira 100 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.