Jovanović: Savski amfiteatar iz ruku opskurnih investitora vratiti Beograđanima
Nikola Jovanović potpredsednik Narodne stranke, Foto: Beta

beogradski izbori 2018.

Jovanović: Savski amfiteatar iz ruku opskurnih investitora vratiti Beograđanima


Jovanović je naveo da Savski amfiteatar pripada svim Beogradjanima

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je "velika laž" bilo obećanje beogradskih čelnika Siniše Malog i Gorana Vesića da će dve stambene zgrade u Beogradu na vodi pokrenuti razvoj Beograda i čitave Srbije.

"Savski amfiteatar je strateški važna lokacija za razvoj Beograda i podizanje kvaliteta života svih Beogradjana, ali ga je vlast Srpske napredne stranke oduzela Beogradjanima i dala u ruke opskurnim investitorima, navodno iz Abu Dabija", rekao je Jovanović. Jovanović je naveo da Savski amfiteatar pripada svim Beogradjanima i da bi trebalo da u što većoj meri ostane javno dobro sa pristaništima, turističkim biroima, galerijama, igralištima i sadržajima dostupnim svim stanovnicima glavnog grada.

Kandidat za odbornika Narodne stranke na listi "Dragan Djilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobedjuju", Miloš Pavlović rekao je da je vlast donela leks specijalis koji je poništio svojinske, ;gradjevinske i urbanističke propise Srbije i glavnog grada.

Pavlović je naveo da će koalicija okupljena oko Djilasa angažovati domaće pravne stručnjake i arhitekte da bi se Beograd na vodi vratio Beogradjanima i da bi sve što se gradi bilo u skladu sa duhom i izgledom glavnog grada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.